-10% rabatt SPG10 kod fram till 26/06/2024

Ryggsäck för kvinnor med flera användningsområden

397.0 kr

Upptäck den här ryggsäcken för kvinnor som kan bäras på många olika sätt och som kommer att följa dig överallt. Den är lika praktisk som estetisk och du kan bära den på ryggen, på axeln, i handen eller till och med på armbågen. Den är lätt och bekväm och kommer att följa med dig under hela dagen i full säkerhet.

Multi-Wear Women’s Backpack är den idealiska följeslagaren för kvinnor som gillar att röra sig lätt och vara moderiktiga. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt tyg och är mycket tålig och hållbar.

Den har ett stort huvudfack som rymmer alla dina väsentliga saker, inklusive en bärbar dator, böcker, pärmar och andra personliga föremål.

Dessutom har den en framficka med dragkedja för småsaker och en inbyggd nyckelring så att du kan ha dina nycklar nära till hands.

Våra garantier :

  • Leverans med spårning i Sverige.
  • Kundtjänst tillgänglig 7/7
  • 14 dagars tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

 

 

 

Storlek på ryggsäcken

>32x32x14cm

En mångsidig och stöldskyddad väska

Tack vare de olika axelremmarna och axelkuddarna är väskan en idealisk följeslagare för ditt dagliga liv, eftersom den kan bäras på olika sätt. Tack vare öppningen på baksidan är det dessutom svårt att komma åt väskan, så att du kan bära dina nödvändigheter i full säkerhet. Multi-Port Women’s Backpack är en mycket praktisk och snygg ryggsäck som utmärker sig för sin unika design. Den är tillverkad av högkvalitativt tyg och är därför mycket hållbar och långlivad.
Stöldskyddad ryggsäck Ryggsäck
Stöldskyddad ryggsäck Ryggsäck

Ett praktiskt och snyggt modetillbehör

Multi-Wearable Women’s Backpack är en praktisk och snygg modeaccessoar. Den är utformad för att erbjuda stor förvaringskapacitet och tidlös stil. Den är tillverkad av slitstarkt polyestertyg och har en robust dragkedja och ett rymligt huvudfack som rymmer alla dina väsentliga saker. Ryggsäcken har också sido- och framfickor för att hålla dina småsaker organiserade och inom räckhåll.

Ofta ställda frågor

Här är våra leveranstider (i genomsnitt):

Vi behandlar beställningen inom 24 timmar, och beroende på tillgänglighet skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket kommer vanligtvis fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala tiden är 15 arbetsdagar.

Du kommer att få notifieringsmejl som låter dig veta var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med sinnesro.

Hela produktionscykeln för våra ryggsäckar övervakas kontinuerligt av vår professionella partnerverkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress, vänligen kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen sker till en annan plats än den önskade eller förhindra den. Vi kommer inte att hållas ansvariga i dessa fall.

Statusen ”Fullbordat” innebär att ditt paket redan har gått igenom alla interna förfaranden och att det redan finns hos transportören. Det betyder att ditt paket är på väg att levereras till dig så snart som möjligt!

Ibland tar det några dagar innan spårningen uppdateras, men oroa dig inte. Ditt paket är i transit för leverans så snart som möjligt!

Tyvärr fungerar vår kundtjänst för närvarande endast via e-post.

Om paketet nekas, om transportören inte kan returnera paketet eller om du inte kan bevisa att paketet har returnerats: en avgift kommer att dras av från din återbetalning.

Vi levererar huvudsakligen från Kina.

Vår leveranstid är vanligtvis 8 arbetsdagar, men högst 15 arbetsdagar. Om du inte får ditt paket inom den angivna tiden, vänligen kontakta oss så att vi vid behov kan skicka ett nytt paket utan extra kostnad eller erbjuda dig alternativ till kompensation för förseningen. Ditt paket anses ha levererats om ingen kontakt tas med oss inom 45 dagar efter din beställning. Återbetalningar kommer inte längre att vara möjliga i detta tillstånd.

Ytterligare information

Type de Fermeture

Fermeture éclair

Material

Kapacitet

< 20 liter