-10% rabatt SPG10 kod fram till 26/06/2024

Elegant ryggsäck i manchester för kvinnor

340.0 kr

Upptäck den här förtjusande eleganta ryggsäcken för kvinnor i ribbad sammet och spela mjukhetskortet. Den är lika praktisk som varm och ger dig en feminin look varje dag. Behaglig att röra vid och för ögat, du kommer inte att kunna vara utan den! Nyckelring ingår.

Den här eleganta damryggsäcken i ribbad sammet är ett måste som modeaccessoar för kvinnor som vill känna sig både bekväma och snygga.

Våra garantier :

  • Leverans med spårning i Sverige.
  • Kundtjänst tillgänglig 7/7
  • 14 dagars tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

 

 

 

Storlek på ryggsäcken

>25x9x32cm

Sammetspåse

Sammet är ett av sjuttiotalets viktigaste material. Det är absolut chic och ger värme till dina looks. Den här lilla väskan med ett bestämt vintageutseende kommer därför att vara den perfekta följeslagaren som följer med dig i ditt dagliga liv. Den här eleganta ryggsäcken för kvinnor i ribbad sammet är ett unikt plagg som ger dig en chic och trendig look. Den är tillverkad av ett mjukt och lyxigt tyg som kommer att kännas bra mot din hud och hålla dig varm hela dagen.
Ryggsäck i sammet för kvinnor - Rosa - Ryggsäck

Ett tidlöst verk

Den här snygga ryggsäcken i corduroy för kvinnor är ett tidlöst plagg som tar dig överallt. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och har en snygg och hållbar finish. Den klassiska färgen och den tidlösa stilen gör den här ryggsäcken till ett måste i varje kvinnas garderob. Designen är både enkel och sofistikerad, med fina detaljer som ger den en raffinerad touch.

Ofta ställda frågor

Här är våra leveranstider (i genomsnitt):

Vi behandlar beställningen inom 24 timmar, och beroende på tillgänglighet skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket kommer vanligtvis fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala tiden är 15 arbetsdagar.

Du kommer att få notifieringsmejl som låter dig veta var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med sinnesro.

Hela produktionscykeln för våra ryggsäckar övervakas kontinuerligt av vår professionella partnerverkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress, vänligen kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen sker till en annan plats än den önskade eller förhindra den. Vi kommer inte att hållas ansvariga i dessa fall.

Statusen ”Fullbordat” innebär att ditt paket redan har gått igenom alla interna förfaranden och att det redan finns hos transportören. Det betyder att ditt paket är på väg att levereras till dig så snart som möjligt!

Ibland tar det några dagar innan spårningen uppdateras, men oroa dig inte. Ditt paket är i transit för leverans så snart som möjligt!

Tyvärr fungerar vår kundtjänst för närvarande endast via e-post.

Om paketet nekas, om transportören inte kan returnera paketet eller om du inte kan bevisa att paketet har returnerats: en avgift kommer att dras av från din återbetalning.

Vi levererar huvudsakligen från Kina.

Vår leveranstid är vanligtvis 8 arbetsdagar, men högst 15 arbetsdagar. Om du inte får ditt paket inom den angivna tiden, vänligen kontakta oss så att vi vid behov kan skicka ett nytt paket utan extra kostnad eller erbjuda dig alternativ till kompensation för förseningen. Ditt paket anses ha levererats om ingen kontakt tas med oss inom 45 dagar efter din beställning. Återbetalningar kommer inte längre att vara möjliga i detta tillstånd.

Ytterligare information

Type de Fermeture

Fermeture éclair

Material

Kapacitet

< 20 liter

Compatibilité

Ordinateur portable ou Notebook ≤ 13 pouces