Show Filters

Visar 1–36 av 42 resultat

Visar 1–36 av 42 resultat

På era olika familjeutflykter kan det vara irriterande att använda kylboxar för att förvara mat och dryck. De är inte alls kompakta utan tar snarare upp för mycket plats. För att övervinna dessa begränsningar har väsktillverkarna omdesignat sina ryggsäckar för att passa behoven av bevarande. Efter att på detta sätt ha uppstått har isotermisk ryggsäck blivit ett praktiskt och oumbärligt tillbehör för camping.

För att tillgodose alla smaker och behov saluförs den i olika former: isotermisk ryggsäck för picknick, ryggsäck med isotermisk ficka, elegant isotermisk ryggsäck på 20 liter, liten isotermisk ryggsäck med kylare, isotermisk ryggsäck med två fack, isotermisk ryggsäck för resor, isotermisk ryggsäck för stolar, stor isotermisk och termisk ryggsäck..

Den isotermiska ryggsäckens praktiska egenskaper

Oavsett om du reser, picknickar eller vandrar kan du behöva ett tillbehör för att behålla temperaturen på maten eller drycken som du bär med dig på din fritid. Även om traditionella kylare är effektiva kan de vara tunga och svåra att bära beroende på typ. Så om du är en lättviktsresenär är den isolerade ryggsäcken det perfekta tillbehöret för att transportera mat. Till skillnad från kylboxar har den isolerade ryggsäcken en liten bruttovikt. Denna lätthet gör att den kan bäras lätt.

Detta för att inte nämna att den isolerade ryggsäcken vanligtvis har två axelremmar som är vadderade med skum med god densitet. I stället för att bära den med svårighet kan du bara sätta den på ryggen och vara redo att ge dig iväg. Över långa sträckor minskar de vadderade axelremmarna belastningen på dina axlar och fördelar lasten ordentligt. På så sätt minskas risken för trötthet, stukningar och sträckningar avsevärt. Det är på grund av denna uppenbara praktiska egenskap som de flesta vandrare föredrar att använda den isotermiska ryggsäcken när de reser.

Kvaliteten på den isolerade ryggsäcken

Förutom att vara lätt är den isolerade ryggsäcken ett tillbehör av god kvalitet. Oftast är dess utsida tillverkad av nylon- eller oxfordtyg. Denna konstruktion ger den en viss motståndskraft mot fukt. Vid dåligt väder skyddar den isolerade ryggsäckens vattentäthet allt innehåll. För att öka denna vattentäthet läggs en dragkedja installerad vid matsäcken till det yttre polyesterskiktet. Tack vare denna struktur har den isolerade ryggsäcken en god motståndskraft och en lång livslängd.

Tillverkad av miljövänliga material kan den isolerade ryggsäcken användas tills den är utsliten. Oftast är dess isolerade fack täckt med en metalliserad film. Förutom sin hållbarhet har denna film en ekologisk kvalitet som är idealisk för att flytta livsmedel. När det gäller remmarna är de utformade för att förbättra användarens komfort. Det måste sägas att kombinationen av alla dessa kvalitetsmaterial ökar den isolerade ryggsäckens isolerande förmåga. Från och med då är den mer kapabel att hålla kallt eller hålla dina drycker och din mat varm.

Den isolerade ryggsäckens mångsidighet

Som ett tillbehör för bevarande har den isolerade ryggsäcken en överraskande polyvalens. Först och främst lyckas den isolerade ryggsäcken bära de flesta livsmedel. Från drycker till måltider, ingenting verkar stå emot den. Naturligtvis finns det en viss gräns för väskans kapacitet. Bortsett från denna begränsning skulle många människor säga att den isolerade ryggsäcken är en utmärkt bärkasse för mat. Om man går vidare, den isolerade ryggsäcken verkar passa alla årstider utan åtskillnad.

På sommaren kan den vara mycket användbar för att hålla dina drycker svala. Å andra sidan kommer den på vintern att vara effektiv för att hålla dina måltider varma. Det bästa med den isolerade ryggsäcken är att den kan användas på många ställen. Vid vandring kan den användas för att njuta av en god lunch.

För en dag på stranden är den mycket användbar för att bära med sig olika snacks. Ännu mer imponerande är att den isolerade ryggsäcken kan följa med dig till kontoret. Med den kan du garanterat njuta av din partners godsaker som om de precis hade blivit tillagade.

Den isolerade ryggsäckens kompakthet

En av de mest tilltalande aspekterna av att använda en isolerad ryggsäck är dess kompakthet. Den isolerade ryggsäcken är långt ifrån otymplig och tar mindre plats än en traditionell kylväska. Med sin lilla storlek är den lätt att förvara inuti. Som transporttillbehör har den en hög integrationskapacitet. De flesta som redan har testat kylarryggsäcken är överens om att den bokstavligen smälter in i bakgrunden. Beroende på hur kompakt du vill att den ska vara finns det flera storleksalternativ.

För maximal kompakthet kan du välja en isolerad ryggsäck på 15 liter. Å andra sidan blir utrymmesbehovet genomsnittligt om du köper en isolerad ryggsäck på 25 liter. Du bör alltså utgå från dina behov. Det skulle vara meningslöst att ta en för liten väska om du brukar bära mycket saker. För att minska eventuella besvär kan du välja en isolerad ryggsäck med en justeringsfunktion för kapaciteten.

En mängd olika modeller av isotermiska ryggsäckar

På marknaden säljs den isolerade ryggsäcken i olika former. Du kan alltså göra ditt val baserat på isoleringsnivå, struktur, kapacitet eller stil. I synnerhet kan du hitta isolerade ryggsäckar som erbjuder bättre isolering än andra. För en god fördelning av den burna lasten har vissa modeller bröst-, mag- eller axelremmar. När det gäller kapacitet har du möjlighet att välja en isolerad ryggsäck på 60 L, 40 L, 25 L eller till och med 15 L.

Beroende på dina behov kommer du inte att ha några problem med att göra rätt val. För att öka mångfalden på marknaden har vissa isolerade ryggsäckar raffinerad design. På grund av deras originalitet är dessa mycket mer rekommenderade. Om du letar efter äkthet bör du veta att du kan välja en personaliserad isolerad ryggsäck. Allt du behöver göra är att vända dig till en designer eller en butik för kylda ryggsäckar. För företag är detta anpassningsalternativ helt enkelt en välsignelse när det gäller reklam.