Show Filters

Visar alla 10 resultat

I mer än ett decennium har Harry Potter varit en ikonisk figur för flera generationer. Detta fängslande, fantastiska och magiska universum har aldrig upphört att fängsla unga och gamla. Idag är barn fortfarande förälskade i filmerna, böckerna eller någon annan produkt som härrör från filmen Harry Potter. Många prydnadsföremål är utformade i bilden av denna hjälte från flera generationer. Skolmaterial är det mest populära bland barnen. Så innan man ger dessa Harry Potter-artiklar till barn är det viktigt att veta hur man gör lämpliga val.

Harry Potter, magiska väskor för barn

Även om Harry Potter är över 25 år gammal fortsätter den att vara mycket populär. Sagan, som kom från J.K Rowlings penna och publicerades 1997, har varit inget mindre än en enorm succé både på sidorna och på skärmen.

Hjälten med fruktansvärda krafter har förtrollat och fortsätter att förtrolla alla generationer. Han betraktas av många barn som en idol, en förebild. Vad skulle glädja dem mer än Harry Potter-ryggsäckar?

Väskor i bilden av den store Harry Potter finns i en mängd olika stilar, oavsett budget. Oavsett om det är läder, axel- eller flockade modeller är dessa väskor populära bland unga skolbarn och studenter.

De olika modellerna av Harry Potter-väskor

För skolbarn och elever finns det ett stort urval av ryggsäckar som är representativa för Harry Potters magiska värld. De inbitna fansen av stjärnsagan behöver bara ta för sig av väskor med deras favorithjälte.

Ryggsäcken Harry Potter: rullande modell

Det är väl möjligt att bli en del av Gryffindor-huset, genom att välja rullande ryggsäck. Den här modellen är den perfekta representationen av detta. Den är tillverkad i Gryffindor-husets färger med en design som får väskan att se ut som om den bär glasögon.

Med hjul och axelremmar skulle den passa alla barn. Den här modellen är en högklassig väska som kombinerar komfort, bekvämlighet och harmoni. Den har en höjd på 45 cm med en bredd på 33 cm och ett djup på 22 cm.

Ryggsäcken utan hjul

Den här typen av modell är nästan identisk med den med hjul. Den slående skillnaden är att den varken har hjul eller remmar, men den relaterar ändå till huset Gryffindor. Det är en blandad väska som passar både flickor och pojkar.

Med flera fickor och fack är det möjligt att förvara förnödenheter enligt deras vikt. Ryggsäcken utan hjul finns i två olika storlekar: de på 38 och 43 centimeter.

3D-modellen: för dagis

3D-väskorna är utformade särskilt för små barn och är tillverkade i flera färger. Den här väskan berättar på sätt och vis historien om de tre hjältarna Harry Potter, Ron och Hermione. Den består av ett fack och två fickor.

Trollkarlen granat modell

Wizard garnet-väskan är en av de bästa produkterna i sortimentet av Harry Potter-ryggsäckar. Den passar både pojkar och flickor med flera fack och fickor för förvaring av förnödenheter.

Väskan innehåller två stora fack där det går att lägga pärmar, böcker eller anteckningsböcker. Den har två fickor för att förvara pennor och små tillbehör som är användbara för barn.

Lagret av skolväskor och väskor

Förutom väskor kan skolväskor och kit med Harry Potter-design säkert tilltala barn. Den har en design med logotypen för Gryffindor House som motiv. Skolväskan har en huvuddel med dragkedja till vilken det finns en framficka på framsidan. När det gäller pennfodralet är det ganska klassiskt och har bara en del. Med måtten 42 x 30 x 1 cm är skolväskan lätt att bära.

De kärl kan rymma pärmar, A4-dokument medan pennfodralet kommer att kunna förvara små verktyg som blyertspenna, suddgummi, färgpennor och annat. Dessa modeller är tillverkade av höghållbara material, vilket ger dem en lång användningstid.

Betydelsen av Harry Potter-väskor

Att ha väskdesign med bilden av trollkarlen Harry Potter gör att du först och främst kan vara kreativ och sticka ut från mängden. Dessa väskor är viktiga av tre skäl:

– Förmåga att lagra flera förnödenheter;

– Möjlighet att använda den för andra ändamål;

– Skydd av dina känsliga föremål.

Denna saga har inspirerat många människor och var för många grunden för deras barndom. Harry Potter finns kvar i deras hjärtan och har med glädje adopterats av dagens barn. Att ha väskor som föreställer den berömda trollkarlen gör det möjligt för dessa barn att hävda sin personlighet.

Harry Potters universum får små rackare att resa och drömma, det ger dem lite lycka, förundran och magi i en värld full av äventyr. Genom dessa påsar fylls dessa barn med glädje och munterhet.

Tips för att göra ett bra val av Harry Potter-väska

För att välja väl, en väskmodell för barn, finns det ett antal parametrar att ta hänsyn till.

Gör ett val baserat på barnets klass

Varje väskmodell är antagen till varje klass. Det är därför lämpligt att se till att du väljer en modell som passar barnets klass. Faktum är att ju mer avancerad klassen är, desto mer varierande material används.

Företräda väskor med justerbar axelrem

Det är tillrådligt att välja väskor som har utmärkt hållbarhet. På så sätt undviker man att behöva byta väskor varje år. För detta ska du komma ihåg att barn växer upp, så väskor med justerbara remmar är idealiska för långvarig användning.

Optimera materialstyrka

Eftersom väskan kommer att användas regelbundet finns det en god chans att den slits med tiden. För att undvika att väskorna slits sönder efter en kort användning bör du föredra superstarka modeller. Kontrollera bara kvaliteten på materialen, sömmarna, se dessutom till att remmarna är starka.

Dessutom bör du också tänka på tjockleken på tyget i väskans botten. Ditt val kan vara gummi- eller fodertyger eller läder.

Bygg på väskans ergonomi

För praktisk vardagsanvändning ska du välja väskor som är ergonomiska. Ha faktiskt en preferens för väskmodeller som inte sträcker sig längre än bärarens rygg. Det är också önskvärt att välja väskor som har fler fack och fickor.