Show Filters

Visar 1–36 av 44 resultat

Visar 1–36 av 44 resultat

Hundryggsäcken är ett tillbehör som kan användas för att hålla ditt husdjur sällskap trots att du är upptagen. På vandringar, men även under korta promenader, kan detta material lätt ersätta en låda. På grund av dess popularitet har många märken nu specialiserat sig på tillverkning av hundryggsäckar. De modeller som finns på marknaden har olika egenskaper och är lämpliga för en viss klass av djur. Vad är en hundryggsäck och vilka är dess fördelar? Hur gör man ett bra val av denna utrustning?

Vad är en hundryggsäck?

Till skillnad från den klassiska bärväskan gör hundryggsäcken det möjligt, som namnet antyder, att hålla djuret bakom dig. Med denna oumbärliga utrustning för promenader och sportutflykter är hunden bekvämt installerad och fastspänd. Huvudet kan lätt tas ut genom den övre öppningen så att den kan få lite frisk luft.

Med hundryggsäcken fördelas djurets vikt väl på dina axlar. Det är en perfekt anordning för vandring eller långa promenader i staden med ditt husdjur. Även om hunden inte kan se dig känner den din närvaro i närheten. På grund av denna lilla nackdel uppskattas ryggsäcken inte riktigt av ängsliga eller nervösa hundar.

Vad är fördelarna med den här typen av väska?

Hundryggsäcken är ett praktiskt verktyg för att bära små och medelstora djur för att gå runt. Den är särskilt användbar för att ta sig igenom vissa grindar och komma åt platser där endast djur som får plats i en väska är tillåtna.

Den gör det också lättare att respektera djurens tillväxt. Det finns inga fler bekymmer med begränsade promenader eller att valparna inte kan gå på långa promenader.

Vid trötthet eller när marken blir farlig för honom (för varmt, brant…) följer djuret med på din rygg utan att klaga. Å andra sidan måste du bära det trötta eller sjuka djuret i dina armar om det inte finns någon väska, vilket inte är särskilt bekvämt. Ryggsäcken gör alltså att din fyrbenta vän kan följa med dig nästan överallt.

Den här utrustningen ger dig en bättre upplevelse med din följeslagare. Det är också ett utmärkt sätt att tillbringa en semester med din hund. Din hund kommer utan tvekan att bli glad över att få dela ett så stort äventyr samtidigt som den tar en paus på din rygg då och då.

Vilken typ av hundryggsäck ska man köpa?

Det finns en mängd olika modeller av hundryggsäckar på marknaden som finns i flera färger eller storlekar. Utifrån dina behov hittar du den väska som passar bäst.

Liten ryggsäck för katt- och hundtransporter

Med den här typen av väska kan du bära din lilla favoritkompis så nära dig som möjligt. Genom att sitta bekvämt i enheten kommer djuret att känna sig väl till mods under alla omständigheter. Det är möjligt att bära detta material på ryggen eller på bröstet för att möta din vän.

Utrustningen är mycket praktisk och bekväm för resor. Den finns i två storlekar och fem olika färger. Med den här är milen inte längre ett hinder för att hindra din kamrat från att följa dig på alla dina resor.

Transportryggsäck för små och medelstora husdjur

Det här är den perfekta utrustningen för att bära din hund eller katt på en promenad. Djuret kommer att känna sig bekvämt i den och kommer att kunna sätta ut sina tassar och sin svans genom de särskilda hålen. Det är en mycket stark väska som kan bära djur som väger upp till 12 kg.

Väskan har skumplastvaddering på ryggen och axeln för att underlätta bärandet. Med dragkedjor på sidorna är det mycket lättare att få in hunden i den. Kvaliteten på produkten är riktigt bra och stilen är estetiskt tilltalande.

Utomhusryggsäck för hundar

Den här ryggsäcken är en riktig hjälp när du känner för att ta med din hund på en promenad. För att använda den är det bara att öppna den och placera hunden i den och iväg på en söt liten promenad på stan. Hunden kan sticka ut huvudet genom hålet när den vill.

Utrustningen är tillverkad av ett nätmaterial som garanterar komfort och svalka för djuret under utflykten. Den kan bäras framtill utan att det påverkar hundens komfort. Utrustningen finns i storlekarna M och S och är enkel att bära och lätt att använda. Den kan hålla djur i storlekar från 3 till 6,5 kg.

Justerbar kängururyggsäck för hundar

Det här är en väska som gör att du enkelt kan bära ditt husdjur på stan eller på landet. Detta tillbehör är utrustat med fyra hål genom vilka djuret kan sticka ut sina tassar. Beroende på vald storlek kan materialet bära djur som väger mellan 2,5 och 9 kg.

Kängururyggsäcken har sido- och toppstängningar för att hunden enkelt ska kunna komma in. Det andningsbara, väl vadderade nätmaterialet garanterar en bekväm passform. Det är också möjligt att justera de justerbara remmarna och bära väskan framifrån enligt dina önskemål och behov.

Ryggsäck för hund med enkel rem

Den här vackra ryggsäcken är i första hand utformad för mindre hundar som chihuahuas och yorkshirehundar. Den är tillverkad av mesh och frotté för att ge maximal komfort. Materialet är utrustat med en stängning som enkelt kan glida över båda axlarna. Den stöder djur som väger mellan 3 och 6 kg beroende på vald storlek.

Hur man väljer rätt hundryggsäck

Hundryggsäckar tillverkas huvudsakligen i en verkstad eller inom industrin. I båda fallen är det viktigt att leta efter en produkt med högsta möjliga kvalitet. Det finns flera kriterier som bör beaktas när man köper denna utrustning. Till exempel bör hundens vikt och storlek anpassas till väskans dimensioner.

Tillverkarna brukar ange en maxvikt för djuret, utöver vilken utrustningen inte kan stödja hunden. Så se till att ta hänsyn till detta. Därefter är det viktigt att ta hänsyn till väskans utformning, komfort och säkerhet (förekomst av remmar, fästanordningar etc.).

Dessutom kan du, beroende på ditt husdjurs behov, välja en öppen eller sluten ryggsäck. Den andra typen är bäst för ett nervöst djur. Du bör också se till att den senare har starka remmar för att hålla din hund på plats.

Det är också viktigt att se till att förpackningen är väl omhändertagen för maximalt skydd under transporten. Även om väskan är tung, se till att din rygg klarar av att bära vikten under en längre sträcka.

Som en extra bonus bör en bra hundryggsäck ha en påse för att bära hundens tillhörigheter bort från hunden. Om påsen inte är för stor kan den användas för att förvara nyckeln, smörgåsen, handväskan och hundbollen. Detta gäller även för fickor för att bära vatten och andra föremål.