Show Filters

Visar alla 29 resultat

Visar alla 29 resultat

Att gå i skolan borde vara en daglig källa till glädje. Ändå kommer de små att ha lite svårt att frigöra sig från familjens kokong. För att hjälpa dem finns det ett antal knep som kan användas. Förskole- och grundskolebarnens introduktion i klassrummet kan göras roligare genom att köpa användbara och roliga skolmaterial. Pat’patrols ryggsäckar är en bra presentidé för föräldrar att hitta i detta avseende.

Patrull: en underhållande animerad serie

Animationen är lika älskad av småbarn som av tonåringar och låter människor lära sig mer om relationer och att hjälpa varandra. Huvudhjälten i äventyren leder en patrull bestående av valpar som var och en är specialiserad på sitt eget område. Räddning till sjöss, i luften, i bergen osv. är vardagen för dessa stjärnor.

Samtidigt som barnen tittar på sin favoritserie lär de sig också om återvinning, konstruktion och lagarbete… Allt detta sker i en atmosfär av skratt och munterhet, till glädje för dina små barn. Patrols ryggsäckar är specialtillverkade för att föra dem tillbaka till denna glädje och låta dem ta med sig sitt goda humör överallt när det behövs.

Ryggsäckar för patrullpatrull

De är tillverkade av mjuka och robusta material av hög kvalitet för att följa med barnen under hela skolåret och därefter. Oavsett om de är mindre eller större; det finns flera storlekar på väskor som passar deras känsliga ryggar. Axelremmarna och remmarna är utformade speciellt för dem.

Flera förvaringsutrymmen som är särskilt anpassade för skolmaterial gör det möjligt att fördela föremålen på ett optimalt sätt. Böcker, anteckningsböcker, pennor, blyertspennor, suddgummi, linjaler, markörer… alla har sin egen plats. Beroende på modell och avsedd funktionalitet finns det flera utföranden att välja mellan.

Olika färger och mönster finns tillgängliga så att varje barn kan välja sin favorithjälte. Vissa modeller sticker ut från mängden för att erbjuda mer anpassning. Alla smaker och önskemål finns tillgängliga online för omedelbar beställning.

Olika format för olika storlekar

För att kunna börja på dagis eller fortsätta grundskolan är det viktigt att ha en väska i bra storlek. Den kommer att tjäna till att förvara skolmaterial, kläder eller leksaker på rätt sätt. Du behöver inte byta tillbehör för att gå på en vandring eller till en släktings hus.

Ryggsäck för patrulllaget

För att bättre identifiera sig med sina äventyrshjältar kan barnen välja ryggsäckar med mönster av hela Pat’patrullteamet. Alla de viktigaste valparna finns med, mycket till din lilla barns stolthet och glädje. Hans imaginära vänner och följeslagare kan följa med honom dagligen för att hjälpa honom att uppnå stora skolprestationer.

Oavsett om det bara är valparna eller alla figurerna finns det många mönster att välja mellan. Design och stilar varierar beroende på den lilla skattens ålder och dess förvaringsbehov. De är robusta och hållbara och kan förvara alla saker under långa sträckor.

Ryggsäck med patrullfigurer

Om den lilla skatten föredrar en viss karaktär från Patrols team har de möjlighet att välja. I den här kollektionen finns det modeller för pojkar och flickor, som skiljer sig åt genom den dominerande färgen. Lyckligtvis är karaktärerna lämpliga för båda könen. Blå, rosa, gul eller röd, varje hjälte är representerad.

Oavsett om det är i form av en plyschleksak eller mer styv, finns det flera typer som gör dina barn söta och förtjusande. Det finns något för alla, för en entusiastisk skolstart. Färgerna kommer att hålla barnet motiverat och fullt av uthållighet. Han kommer aldrig att tröttna på att springa till sin ryggsäck innan han glatt beger sig iväg till skolan.

Patrullens randiga ryggsäckar

Äldre barn kommer att välja dämpade mönster och mer mogna färger. En randig design är idealisk visar ett moget barn. Mönstren kan representera hela laget eller specifika karaktärer. Det är upp till barnet att välja sin stil och hur de hyllar sina hjältar.

Väskan är utformad för att rymma en hel del saker. Väskans stora storlek är utformad så att saker och ting inte ska trängas in i den. Var försiktig så att ditt barn inte överbelastar väskan, eftersom vikten kan orsaka vissa svårigheter att gå. I längden kan hans hållning påverkas.

Ryggsäck med 3D-mönster för patruller

För barn som älskar relief och konturer, omfamna 3D-mönstrade väskor. Som en gosedjur inbyggd i väskan kommer barnet att känna sig lugnt och tryggt att ha en bekant figur nära sig. Den här typen av väska har en form som är speciellt anpassad till de små för enkel förvaring.

Det reserverade utrymmet är tillräckligt för att ta med det nödvändigaste till klassen utan att överbelasta axlarna. Det gör det möjligt för barnet att gradvis vänja sig vid väskans vikt genom att minska obehag och trängsel. Dess kompakta utseende är idealiskt för att barnet snabbt ska känna igen och ta hand om sin väska.

Patrol Shiny Backpack

Dessa är för flickor och pojkar som gillar att visa upp sig. Det är det bästa sättet att bli uppmärksammad under rasten och få allas uppmärksamhet. En snygg ryggsäck är ett bra sätt att glömma stressen i skolan och att håller sig på gott humör. Det är också ett sätt att älska lektioner och alltid vara redo att gå.

De här väskorna är lätta att ta hand om, i blå och rosa färger och förlorar inte lätt sin glans. De mäter 25,5 x 10 x 31 cm och kan även bäras för hand. Väskorna är särskilt lätta, så barnen känner inte av deras närvaro alltför mycket när de är fulla. Remmarna och axelbanden är justerbara så att de passar barnets kroppsform.

Ryggsäck med tema för patrullpatrull

Flera teman omfattas i världen av Pat’s patrullhjältar. På räddningen, i snön eller till och med i piraternas värld kan hjältarna göra allt. Ditt barn kan välja sin favoritmiljö med sitt patrullteam. Samtidigt som han lär sig har han roligt för att hjälpa honom att komma ihåg sina lektioner.

Att kombinera det nyttiga med det roliga hjälper till att undvika stress och förlust av intresse för rutinmässiga och repetitiva handlingar. En snabb titt på väskan kan få ett leende på barnets ansikte under de första lektionerna. Det hjälper honom eller henne att gradvis gå från lek till att lära sig arbete och disciplin.

En tidlös presentidé

För att motivera ett barn som älskar Patrol-serien finns det inget bättre än en ryggsäck med deras favoritfigurer. Tillbaka till skolan är ett bra tillfälle att ge drömmarnas present. Den är stark och perfekt hållbar och passar alla typer av lugna eller till och med stökiga barn.

Hitta rätt väska för dina barns behov bland ett stort urval. Din lilla skatt kommer säkerligen att bli bortskämd när du bläddrar i den här välfyllda kollektionen. Hjälp dem att välja genom att fokusera på de funktioner de behöver för att bära sina saker.

Alla de produkter som erbjuds tyder på utmärkt värde för pengarna. De utvalda materialen är bekväma och hållbara. Du kan lita på ett varumärke som fokuserar på kundnöjdhet och tillgänglighet. Det har vanligtvis en lyhörd kundtjänst som svarar mycket bra på alla dina behov. Beställ en av de ryggsäckar som erbjuds för att se själv.