Show Filters

Visar alla 20 resultat

Visar alla 20 resultat

Den här typen av väska är ett måste för sommaren och passar inte bara för havet utan även för alla dina resor. Med en vattentät minipåse eller en stor ficka kan du till exempel alltid ta med dig dina tillhörigheter överallt, även under extrema förhållanden. För flickor är en axelväska av vävt eller flätad halm det perfekta tillbehöret för semestern. Vet att du i vår webbshop också kan upptäcka en plage ryggsäck avsedd för barn. Med den här väskan kommer de små att kunna ta med sig sina favoritleksaker. På så sätt kan alla familjemedlemmar hitta en lämplig väska för semestern.

Med tanke på att dos väska plage finns i olika storlekar, tillverkningsmaterial och utseende är det viktigt att välja den väl. För att hitta den perfekta kan du göra en lista över de saker du behöver ta med dig till plage. Du bör dock inte försumma dess utformning. För män är det bäst att välja en hopfällbar ryggsäck av nät, linne, plast eller PVC. Kvinnor kan å andra sidan anta en plage väska av halm, en tote bag eller en bohemisk korg. Om du letar efter en plos väskaage, är du välkommen att besöka vår produktkatalog.

Den dos bagos plage, vad är det egentligen?

Som namnet antyder är dosenos plage en väska som är särskilt avsedd för att åka till havet eller poolen. I allmänhet används den för att bära dina sommartillbehör, inklusive produkter mot ultraviolett strålning, solglasögon, handdukar, badkläder osv. Till skillnad från de klassiska väskorna är de tillverkade av speciella material. Dessa kan vara PVC, nylon, linne, nät och andra höghållfasta material. Eftersom det är en väska som används under det varma vädret har den en kompakt struktur. Därför kommer du inte att svettas när du bär den.

Oavsett om det är en miniväska, plålderskorg eller axelväska har plålderskorgen en stor styrka. Denna egenskap gör dessutom att den kan bära upp vikten av dina tillhörigheter tack vare starka förslutningar. Det är därför lämpligt att köpa den här typen av väska för semester, resor, vandringar osv. På vissa modeller kan du hitta fickor som används för att förvara småsaker som solkrämer, telefoner, kameror, smycken eller hörlurar. I vår webbshop hittar du alla typer av strandryggsäckar för män, kvinnor och barn.

Ryggsäckar för stranden som finns på vår webbplats

Mon-sac-a-dos.fr är en specialist på ryggsäckar och är en butik som erbjuder ett brett utbud av plage väskor. Om du vill ha en väska som kan bära alla dina semestertillbehör är det bästa du kan göra att besöka vår hemsida. Mini vattensportväskor, linneväskor, axelväskor i halm, bohemiska plage-korgar eller barnväskor i PVC och plast, många är de modeller som du kan se i vår produktkatalog.

Kvinnors strandryggsäck

Med tanke på att kvinnor lägger stor vikt vid utseendet har de en mängd plage väskor att välja mellan. För dem som vill ha en snygg men ändå praktisk väska kan de välja den runda plage väskan i halm. Den här modellen kan matcha alla casual outfits och har en stor förvaringskapacitet. Du kommer alltså inte att ha några problem med att ta med dig dina kläder eller solskyddsprodukter till plage. Om du vill ha en mer färgglad väska är det perfekta valet att välja en tote bag i nylon. Den senare erbjuder flera innerfack för att hålla dina saker välorganiserade. Om du letar efter en plålder väska med en tidlös stil kan du urskilja plålder bohemisk korg.

Ryggsäck för män

När det gäller strandväskor för män finns det många valmöjligheter. En mångsidig modell, den vattentäta mini-vattensportväskan är en väska avsedd för utomhusresor som strandpromenader, bergsvandringar, båtkryssningar, forsränning osv. Tack vare dess kapacitet på 2 liter kan du lägga alla dina semestertillbehör i den. För att förvara dina badkläder och handdukar finns också den vattentäta kamouflageklädda axelväskan. Den här är tillverkad av PVC och har den speciella egenskapen att den är både lätt och vattentät. Den vikbara ryggsäcken plage finns i olika storlekar och är en modell som kan rymma alla dina viktiga saker.

Ryggsäck för barn

För att dina barn ska kunna ta med sig sina leksaker på semestern är det lämpligt att köpa en dos plage väska för barn. Den här typen av väska är vattentät och hållbar och kan ha en maximal kapacitet på 2 liter. Om du letar efter en större modell kan du välja plage nätväska. Den här väskan är inte särskilt skrymmande och tar inte mycket plats, och är den perfekta utrustningen för dina promenader i plage eller vid vattenkanten. Eftersom den inte är rädd för sand eller vatten kan du tryggt lägga alla dina tillhörigheter i den. Från och med nu ska du inte tveka att surfa in på vår webbplats om du letar efter en väska för din semester.

Hur väljer du din plåldersväska?

Innan du köper en plåldersväska finns det fortfarande många kriterier som du måste ta hänsyn till. Det finns nämligen mer att välja denna typ av behållare än bara dess utseende och kapacitet. På grund av detta finns här några saker att kontrollera när du ska välja den perfekta plos väskaage.

Hans storlek

Det första du bör tänka på är förmodligen väskans storlek. Om du till exempel har en stor familj är det bättre att välja en väska med stor kapacitet. För att veta rätt storlek är det nödvändigt att känna till alla produkter och tillbehör som du ska lägga i den. Om du bara ska ta med dig solglasögon eller solskydd behöver du naturligtvis bara köpa en plage axelväska. Om du behöver ta med dig ombyte, badkläder samt flera handdukar rekommenderas stora strandryggsäckar, inklusive vikbara dos plage, bohemisk korg eller plage bärkassar.

Hans utseende

Förutom sin kapacitet måste ryggsäcken plage också vara snygg. Även om det här kriteriet är mindre viktigt är det ändå något som vissa personer, särskilt kvinnor, inte bör förbise. Om du vill ha en snygg väska i plåldern kan du välja modeller i halm eller nylon. Beroende på din smak kan du välja väskor med blommig, flerfärgad eller aztekisk design. För barn finns det också väskor med superhjältar eller andra tecknade figurer.

Hur den tillverkas

Det är tillverkningsmaterialet som avgör väskans styrka. I grund och botten är strandryggsäckar utformade med rivningsbeständiga och vattentäta material. På så sätt kommer dina tillhörigheter inte att skadas på sanden eller på våta platser. För att vara exakt är väskor tillverkade av PVC, nylon och linne de modeller du bör prioritera.

Varför använda en d väskaos plage?

d bagos plage används av många skäl. För det första används den för att förvara de tillbehör som du ska ta med dig till plage eller till poolen. Eftersom du vet att den är utformad med vattentäta material kan den samla dina badkläder och handdukar. Mångsidig, den här typen av väska kan också följa med dig när du shoppar på semestern. På designsidan har de den skillnaden att de matchar dina plage outfits, nämligen miniklänningar, tunikor, shorts osv. För män och barn finns det modeller som tar formen av en sportväska eller en hopfällbar väska.

En dos plage väska, som är ett måste på semestern, används också för att transportera mat eller elektronik. Om familjen vill äta vid plage, till exempel, kan du enkelt ta med dig mat i en bohemisk plage korg. För ungdomar som vill njuta av musik under en promenad eller utflykt är det bara att lägga högtalare och smartphone i en plage väska. För att din semester ska gå perfekt, glöm inte att köpa en plage väska från vår webbshop.

För att bära och förvara dina personliga tillhörigheter på plage är det viktigt att ha en strandryggsäck. Vanligtvis utformad med ripstopmaterial, hållbara och vattentäta snören samt isolerad, följer den här typen av väska inte bara med dig till stranden under din semester, utan även när du vandrar i bergen. Om du ska ha med dig småsaker som solkräm, solglasögon eller handdukar väljer du helt enkelt en vattentät miniryggsäck eller en stråtrem. Om du behöver bära ett stort antal föremål till plåldern är det viktigt att välja stora dos väskor. För att hitta den plage väska som uppfyller dina behov uppmanar vi dig att upptäcka våra olika artiklar på vår webbplats.