Show Filters

Visar alla 22 resultat

Visar alla 22 resultat

Ryggsäckar är praktiska och behagliga att använda och är oumbärliga tillbehör i vardagen. De frigör händerna och gör att du kan bära dina tillhörigheter på ryggen utan större problem. De är oumbärliga i skolan och har blivit de bästa vännerna för studenter i alla åldrar. För flickor och pojkar, upptäck Fortnite-ryggsäckarna med dagens hetaste spel.

Fortnite-väska och onlinespel

Fortnite finns som en gratisversion och på flera spelplattformar. Denna specificitet har särskilt bidragit till dess meteoriska uppgång. Det är spelbart online, i samarbetsspel, med flera svårighetsgrader. Spelarna har möjlighet att bilda lag för att göra bättre framsteg, med vetskap om att det naturligtvis bara finns en överlevare kvar.

Premissen är enkel: överlev både en hotande katastrof, en horde av klockor och andra spelare. Det här actionspelet uppskattas av många online, inklusive barn som gillar äventyret och utmaningen i strid. Fortnite-ryggsäckar låter dig uttrycka din passion genom att kombinera nytta med nöje. Robusta och av god kvalitet finns de i flera versioner.

Fortnite-ryggsäckar: design och kvalitet

Världen i videospelet Fortnite har inspirerat till unika ryggsäcksfärger och -konstruktioner. Ljusa färger och realistiska mönster hjälper till att följa med spelarnas passion. Ryggsäckarna är bekväma och tjänar till att förvara alla förnödenheter som behövs varje dag. Kvalitet och funktionalitet är de kriterier som används vid valet av material och design.

De finns i en eller flera delar för att uppfylla de mest krävande förvaringsbehoven. Lämpliga fack och dragkedjor underlättar ett korrekt arrangemang av böcker, anteckningsböcker, pennor, markörer, linjaler, suddgummi osv. Beroende på klassens ålder och behov finns en kollektion av Fortnite-ryggsäckar för barn för att säkerställa fler valmöjligheter.

Fortnite ryggsäck för sport som lyser i mörkret

Den här väskan på 42 x 35 cm är lämplig för att gå till gymmet. Ryggsäcken är tillverkad av ett mjukt material som lämpar sig för fysisk ansträngning och kan bära alla typer av tillhörigheter. Dess glödkaraktär är gjord uttryckligen för barn som gillar att sticka ut och bli uppmärksammade av sina kamrater. Den finns i tre färger för att variera preferenser.

Fortnite 3-delad ryggsäck

Den är effektiv när det gäller att spara tid och förvaringsutrymme. Den här väskan har tre delar i olika storlekar som är idealiska för att lägga saker i enligt deras dimensioner. Detta innebär att barnet kan organisera sina tillhörigheter efter eget tycke och smak, vilket gör det lättare för dem att hitta dem.

Den stora versionen mäter 40 x 13 x 30 cm. Den kan rymma allt som är skrymmande. För mindre föremål kan den medelstora storleken (24 x 5 x 16 cm) vara lämplig. Om inte, får de säkert plats i den mycket lilla versionen med måtten 22 x 4,5 x 11 cm.

Fortnite vattentät ryggsäck med USB-kontakt

När din lilla person växer upp och vill ha mer distinktion kan du ge dem den här söta Fortnite-ryggsäcken. Den är särskilt vattentät för att skydda hans känsliga saker från stänk eller regn. Väskan har ett USB-uttag som är speciellt anpassat för att hålla en telefon eller annan enhet (USB-konsol).

Det finns ingen anledning att oroa sig längre och goda stunder kan ha på långa resor. Barnet kan underhållas under en resa utan att förlora sitt oberoende. Den mäter 47 x 15 x 30 cm för maximalt utrymme med mycket bekväma axelremmar. Väskan är också mycket praktisk för att förvara alla skolgrejer.

Fortnite Moments Ryggsäck

Den här väskan finns i två färger och är perfekt för att anta en stilfull look bland dina klasskamrater. De fans av spelet kommer att tycka att dess design är väldigt snygg och passar till alla kläder. Allt som behövs kan förvaras snyggt i de medföljande facken.

Bekväm och i ett mjukt material kommer den inte att trötta ut sina axlar. Färgerna motsvarar både en maskulin och feminin karaktär.

Fortnite Highlights Ryggsäck

Åtta färger att välja mellan erbjuds barnet på denna ryggsäcksmodell. För en diskret men ändå slående gamerlook är den helt enkelt perfekt. Tillbehöret mäter 45 x 18 x 31 cm med en ficka på framsidan. Väskan har ett grepphandtag på ovansidan för att kunna lyftas. Praktisk i alla åldrar kan den följa med barnet i flera år.

Fortnite Galaxy Ryggsäck

Galaxymodellen är särskilt populär bland barn som älskar rymden och stjärnor. Den här roliga känslan följer med dem dagligen och gör att äldre barn kan sticka ut. För att visa mognad kommer barnet att anta en praktisk väska, men med ett kraftfullt budskap. Att erövra rymden och bemästra kända världar är vad spelet Fortnite handlar om.

Fortnite 3-delad svart och lila ryggsäck

Färgrik och trendig, den svarta och lila 3-delade väskan har en mörk Fortnite-monsterdesign. Unga spelare kommer att uppskatta den här stilfulla och enkla väskan. Den finns i tre delar och är särskilt perfekt för att gemaximalt förvaringsutrymme. De är lämpliga för alla storlekar av barns tillhörigheter och bitarna mäter 11 x 7 x 24 cm, 24 x 6 x 16 cm respektive 40 x 13 x 20 cm från minsta till största.

Fortnite Hero Backpack

Om barnet föredrar att vara på hjälternas sida är den här designen mycket lämplig för tillfället. Vinnarskinnet är en favorit för barn som gillar att vinna, lagledare. Den mäter 30 x 24 x 10 cm för en obestridlig mästarlook. Den är skräddarsydd för att undvika smärta i rygg och axlar. Den här väskan representerar den bästa lekkamraten på lekplatsen.

Fortnite ryggsäck priser

Det finns väskor för alla budgetar. Från överkomliga priser matchar de barnens behov lika mycket för de funktioner som erbjuds som för föräldrarna när det gäller robusthet. För några dussin euro kan du unna dig det bästa från Fortnite-ryggsäckskollektionen för dina små skattars lycka. Det är verkligen en ren fröjd att se dem så lyckliga med sin favoritryggsäck för att gå till skolan.

Ryggsäckar för spelare i Fortnite

De här väskorna är speciellt utformade för älskare av onlinevideospelet. De är särskilt lämpliga för barn på dagis, grundskola och till och med mellanstadiet. Väskorna växer med barnen och är tillräckligt robusta för att hålla hela skolåret och till och med flera år i rad.

Tillverkningsanläggningarna är utrustade med de bästa materialen och sömningsmetoder för att ge dig artiklar med utmärkt finish. skinn och färger är utvalda för att uppskattas av båda könen. Vissa modeller har speciella funktioner som kan vara av intresse för flickor eller pojkar. De kommer att göra dina barn glada.

Att ge ditt barn möjlighet att välja sin egen favoritväska bland många moderna mönster och modeller skulle vara ett verkligt privilegium. Den här typen av initiativ kan motivera barnen att anstränga sig mer i klassen och ge goda resultat.