-10% rabatt SPG10 kod fram till 26/06/2024

Fortnite Battle Royale karaktärsryggsäck

397.0 kr

Upptäck vår fantastiska Fortnite Battle Royale karaktärsryggsäck, ditt barn kommer att älska den här ryggsäcken som representerar spelets karaktärer. Vår väska är tillverkad av andningsbart material av hög kvalitet för att ge superkomfort.

Fortnite Battle Royale karaktärsryggsäck är ett måste-ha-tillbehör för alla Fortnite-fans. Den har en snygg och modern design som sticker ut från andra ryggsäckar. Den är tillverkad av slitstark polyester, är mycket slitstark och kommer att följa med dig vart du än går.

Våra garantier :

  • Leverans med spårning i Sverige.
  • Kundtjänst tillgänglig 7/7
  • 14 dagars tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

 

 

 

Storlek på ryggsäcken

>40x29x12cm

Den sensationella Fortnite-ryggsäcken

Hans favoritryggsäck för videospel som han gärna går till skolan med. Alla figurer som han älskar att leka med har han med sig överallt. Ryggsäcken som kommer att bli en succé för ditt barn och hans vänner. Fortnite Battle Royale Character Backpack är den perfekta ryggsäcken för Fortnite-fans. Den är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder utmärkt hållbarhet. Väskan har en attraktiv och färgglad design som representerar några av de mest populära Fortnite-karaktärerna.
Fortnite Battle Royale Character Ryggsäck - Svart - Fortnite: Rädda världen Battle Royale-spel

Ett viktigt tillbehör

Fortnite Battle Royale Character Backpack är ett måste för alla fans av den populära tv-spelserien. Den här ryggsäcken har en unik och attraktiv design, tryckt med ikoniska Fortnite Battle Royale-figurer. Den är utformad för att ge riklig förvaringskapacitet, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för vardagliga äventyr. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket hållbar och väderbeständig. Den robusta dragkedjan och de vadderade axelremmarna garanterar optimal säkerhet och komfort under transport.

Ofta ställda frågor

Här är våra leveranstider (i genomsnitt):

Vi behandlar beställningen inom 24 timmar, och beroende på tillgänglighet skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket kommer vanligtvis fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala tiden är 15 arbetsdagar.

Du kommer att få notifieringsmejl som låter dig veta var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med sinnesro.

Hela produktionscykeln för våra ryggsäckar övervakas kontinuerligt av vår professionella partnerverkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress, vänligen kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen sker till en annan plats än den önskade eller förhindra den. Vi kommer inte att hållas ansvariga i dessa fall.

Statusen ”Fullbordat” innebär att ditt paket redan har gått igenom alla interna förfaranden och att det redan finns hos transportören. Det betyder att ditt paket är på väg att levereras till dig så snart som möjligt!

Ibland tar det några dagar innan spårningen uppdateras, men oroa dig inte. Ditt paket är i transit för leverans så snart som möjligt!

Tyvärr fungerar vår kundtjänst för närvarande endast via e-post.

Om paketet nekas, om transportören inte kan returnera paketet eller om du inte kan bevisa att paketet har returnerats: en avgift kommer att dras av från din återbetalning.

Vi levererar huvudsakligen från Kina.

Vår leveranstid är vanligtvis 8 arbetsdagar, men högst 15 arbetsdagar. Om du inte får ditt paket inom den angivna tiden, vänligen kontakta oss så att vi vid behov kan skicka ett nytt paket utan extra kostnad eller erbjuda dig alternativ till kompensation för förseningen. Ditt paket anses ha levererats om ingen kontakt tas med oss inom 45 dagar efter din beställning. Återbetalningar kommer inte längre att vara möjliga i detta tillstånd.

Ytterligare information

Färg

, ,

Matériau

PVC

Storlek

40cm