Show Filters

Visar alla 8 resultat

Ryggsäcken är ett användbart och praktiskt tillbehör av många skäl. Den är nämligen utmärkt för att transportera sina tillhörigheter utan problem och avlastar därmed bärarens kropp.

På grund av dess praktiska egenskaper saluförs ryggsäcken i många olika modeller. Således har vi ryggsäckar för resor eller till och med skolryggsäckar. Ryggsäcken passar också för alla åldrar och preferenser.

När det gäller rävryggsäcken är det en fashionabel ryggsäcksmodell som särskilt föredras av de minsta och barnen.

Den rävryggsäckens egenskaper

Rävryggsäcken är en trendig accessoar som överskrider åldrarna och är älskad av nästan alla barn. Det är viktigt för dig att veta att våra små barn älskar att bära sina egna saker. Det ger dem en känsla av stolthet och självständighet. Så helst ska de kunna göra detta med utrustning som de kan njuta av.

Rävryggsäcken har stor komfort och är särskilt praktisk för barn och även för en bebis som ska till dagis. Den har nämligen förvaringsfickor och framför allt inre fack som ditt barn enkelt kan stänga. Dessa inre fickor gör det möjligt för ditt barn att skapa en liten hemlig trädgård, som är grundläggande för byggandet av hans personlighet.

För din information svarar utformningen av rävryggsäckarna på ett intresse för ergonomi för att passa barnens morfologi, även de i unga år.

Fysisk beskrivning av ryggsäcken för rävar

Som nämnts ovan består rävryggsäcken av olika inre fack för att göra det lättare att förvara dina barn. Dessa fack är utformade med isotermiska material. Du kan med lugn och ro lägga ditt barns mellanmål i rävryggsäcken utan att oroa dig för att det ska bli kallt vid mellanmålstiden.

Rävryggsäcken är tillverkad av lätt polyester, ett material som är känt för att ge lätthet och styrka. Som sådan ger den dina barn en robust utrustning som inte slits lika lätt, men som är lika lätt så att de kan bära den utan större ansträngning.

Färgen på ryggsäcken för räv är den som detta busiga skogsdjur har. Därför hittar du nästan alla modeller i orange. Men det finns också modeller i neutrala färger som svart eller andra mer originella färger som rött eller fuchsia.

För att ge bättre ergonomi har rävryggsäckar ett handtag på ovansidan. Det senare tjänar till att möjliggöra ett bättre grepp om väskan för ditt barn. Det gör att han kan hålla den i handen om han inte känner för att bära väskan på ryggen.

De olika modellerna har en kapacitet på mellan 5,5 och 10 L för att ditt barn ska kunna förvara sina saker beroende på sin ålder. Skolväskan Fox är alltså en följeslagare som kommer att följa ditt barn under grundskoletiden.

Slutligen beror den idealiska storleken på rävens ryggsäck för ditt barn på dess ålder och morfologi. I allmänhet hittar du modeller med måtten 21 x 26 x 10 cm, även om det finns större modeller.

Fördelarna med rävryggsäcken

Rävryggsäcken är ett mycket användbart tillbehör för de små. Specifikt har den ett stort antal fördelar på olika nivåer.

Faktum är att på en funktionell nivå har rävryggsäcken en stor central förvaringsficka som stängs med en dragkedja. Tack vare detta stora fack kommer ditt barn att kunna lägga små föremål som böcker, en matlåda, en favoritleksak eller till och med ett klädbyte. Den har också stängda innerfack för föremål som är lite mer känsliga och värdefulla för dem, till exempel deras kulor eller kortsamling.

Ryggsäcken räv är lämplig för mindre barn. Dess ryggpanel är nämligen vadderad, helt robust och andningsbar för att skydda ryggen på de minsta som fortfarande utvecklas. På så sätt är det här tillbehöret idealiskt för transport och stöder perfekt barnets rygg.

De paddade och justerbara remmarna som den är utrustad med ger ytterligare komfort. Faktum är att du kommer att kunna anpassa väskans remmar till ditt barns morfologi för att undvika att den flyter eller är störande när barnet bär den.

Slutligen har rävryggsäcken en lekfull design. På senare år är rävdesignen särskilt populär eftersom detta busiga lilla djur beundras av barn. Det väcker faktiskt sympati och förtroende hos dem, vilket gör rävryggsäcken till en allt mer trendig och eftertraktad utrustning.

Ryggsäcksmodeller för rävryggsäckar

Det finns ett stort antal olika rävryggsäckar tillgängliga beroende på ditt barns ålder.

Ryggsäckar med räv för de små

Det här är ryggsäckarna som följer med dina små under deras första dagar i skolan. De har alltså en minimal kapacitet för att främst rymma ditt barns matlåda.

De är både söta och originella och kommer att följa ditt barn överallt. Med sina präglade öron och sitt lilla rävhuvud kommer rävryggsäckarna för de små att tilltala både pojkar och flickor. Det kommer alltså att vara med eufori som de kommer att använda den för att bära sina små saker överallt där de vill.

Ryggsäcken i konstläder för rävar

Det här är en ryggsäck som passar perfekt till formen på skogens smartaste djur. Den är tillverkad av konstläder och har en framfickan utöver huvudfacket, så att din lilla ängel kan bära med sig allt de behöver för dagen. Den mäter 26 x 21 x 10 cm och har justerbara remmar för att möjliggöra perfekt anpassning till alla kroppstyper.

Ryggsäck för barn i miniformat räv

Detta är en helt originell ryggsäck som har en framficka som öppnas med clips. Den har präglade rävöron som kommer att få alla dina barn, flickor och pojkar, att bli förälskade. Den mäter 26 x 23 cm och hänger på ett band.

Ryggsäckar för äldre barn

Rävryggsäcksmodellerna för äldre barn är utformade och erbjuds för barn från 5 år. De har en 3D-design som representerar rävhuvudet anmärkningsvärt bra. Dessutom har de en rävstjärt på undersidan.

Det centrala huvudfacket är mycket större än i de andra modellerna. Beroende på barnets ålder hittar du dessutom mycket större huvudfack. Således har de ett innehåll på mellan 7 och 10 L. Dessutom har de hållare för vattenflaskor på sidorna, etiketthållare och vattenavvisande. Slutligen är dessa modeller av rävryggsäckar utrustade med höjdjusterbara axelremmar.