Show Filters

Visar alla 36 resultat

Visar alla 36 resultat

Ryggsäckar är oumbärliga i många vardagliga situationer. När det gäller barn är det ofta svårt att göra rätt val. Ibland är det nödvändigt att ta dem på plats för att hitta den bästa kompromissen mellan behov och önskemål. Av denna anledning är Unicorn-ryggsäckar gjorda för att uppfylla båda kraven. Materialen och utformningen av varje modell är utformade för att uppfylla behoven av kvalitet, komfort och hållbarhet.

Unicorn ryggsäckar: när fantasin kommer till vardags

När det kommer till nödvändiga accessoarer rankas ryggsäcken verkligen högt. Den är användarvänlig, lätt att använda och framför allt mycket praktisk för att hålla dina saker inom räckhåll. På vandringar, i skolan och till och med under semestern lämnar barnen den nästan aldrig ifrån sig.

Ryggsäcken Unicorn är den perfekta följeslagaren för alla åldrar och användbar under alla omständigheter. Tillbehöret är diskret, elegant och passar till alla klädstilar och har flera förvaringsfack. Många modeller finns tillgängliga för att perfekt uppfylla dina behov och krav.

Enhörningsmotiv åtföljer ryggsäckar som är lämpliga för drömmande barn med livlig fantasi. Om ditt barn är förtjust i sagor och berättelser om enhörningar kommer den här väskan att få dem att älska skolan. Den är idealisk för barn som har svårt att lämna huset.

Flera färger och mönster på magiska enhörningar, blommor, glass… finns tillgängliga. De olika formerna av ryggsäckar erbjuder också andra alternativ: miniväska, plysch, skolväska, med hjul osv. Vissa modeller erbjuds i ett eller tre delar beroende på fodral.

Hela världen av ryggsäckar är perfekt representerad med stimulerande färger och mönster för barn. Om flickorna är de första som frågar efter dem är det möjligt att hitta modeller med maskulina mönster och färger som är speciellt anpassade till din pojke.

Den bekväma användningen gör den till den föredragna partnern för små barn på dagis och i grundskolan. Många lättåtkomliga fack kan rymma alla dagliga nödvändigheter. Kom ihåg att välja perfekt vattentäta lunchlådor och vattenflaskor om de ska förvaras inuti.

För flickor och pojkar

Sagovärlden med enhörningar, godis och regnbågar utforskas av pojkar och flickor. En underbar samling ryggsäckar med skräddarsydd design finns tillgängliga för dem. De är ryggvänliga och mjuka att röra vid för repeated fun varje dag.

En ryggsäck i plysch av en enhörning

Det finns flera modeller enbart för barn eller flickor. Söta som bara den kan vara finns också flera olika utföranden. Pälsiga ryggsäckar kommer att glädja alla små skatter med en delikat touch. En modell med ett horn och ett leende är idealisk för att ge gott humör till varje skolresa.

Den här väskan mäter 22 x 30 x 10 cm för bebisens lilla rygg. Modellen för båda könen mäter 22 x 20 cm, fortfarande med samma fluffiga päls. Endast plyschens horn och leende varierar. Med sin superklassiga ryggsäck kommer din lilla att bli lekplatsens kung.

Ryggsäck med rosa enhörning

Den rosa enhörningsmodellen är för de kloka och stilfulla små flickorna. Den är också mycket praktisk för familjeutflykter och promenader. Både vuxna och små flickor älskar den för sin rosa dominans och de två sidofickorna. En sovande regnbågsenhörning, som är lika söt som din lilla ängel, kommer att ta hand om henne.

Den här väskan är vattentät och stänkskyddad. Så han kan gå och simma eller fiska utan att oroa sig för sina tillhörigheter. Den finns i två storlekar S (22 x 28 x 12 cm) och M (24 x 32 x 13 cm) och dess teknik skyddar även din lilla persons rygg. Se bara till att du inte låter henne ta med sig något extra till skolan.

Dessutom finns det modeller med design som passar bättre för pojkar. De finns också i två storlekar S (27 x 20 x 10 cm) och M (31 x 25 x 13 cm) och är lika magiska och förtjusande. Alla din mästares väsentligheter får plats inuti utan att utgöra ett problem för hans känsliga axlar.

Ryggsäck för barn med färgglada mönster av enhörning, glass eller blommor

Detta är den perfekta ryggsäcken för stora och små, pojkar och flickor. Fem färgnyanser finns tillgängliga för extra distinktion. Lila, gult, midnattsblått, himmelsblått och rosa är barnens favoritnyanser. Enhörningssyskon kan sedan anta samma stil för att snabbt mötas i slutet av skoldagen.

Väskan har söta enhörningsmotiv med flygets kraft ”I can fly”. Den är perfekt för att förvara allt: förnödenheter, kläder, leksaker osv. Anmärkningsvärt snygg, den är perfekt för barn som gillar att vara snygga och visa att de bestämmer.

Om dina barn älskar glasskoner eller blommor är det möjligt att kombinera denna passion med enhörningar. Välj en väska med deras favoritdesign, glass eller blomma, för att uppfylla deras förväntningar. Han kommer nu att vara den första som vill gå till skolan för att bära sin underbara väska på ryggen.

Sequin eller stjärna ryggsäck

Paljetter är mördarvapnet för barn som älskar att fånga publikens uppmärksamhet. Den här väskan är precis det rätta för dem. Glittriga paljetter löper över hela väskan för en helt magisk look. Gör din lilla flicka till klassens prinsessa och lekplatsens drottning.

Den kan perfekt följa med barnet under hennes utflykter till parken eller någon annanstans genom att erbjuda 25,5 x 21 x 5,5 cm förvaringsutrymme. Den är lätt och färgglad och får deras redan glittrande ögon att lysa. Den kan vara den perfekta presenten för att belöna en modig och hårt arbetande liten flicka i klassen.

I en något annorlunda version finns stjärnor med din favoritenhörning. Med en storlek på 30 x 23,5 x 11 cm kan väskan rymma din prinsessas anteckningsböcker, böcker och dockor. Hon kommer att älska att ta den här särskilt söta väskdesignen med sig överallt.

Ryggsäck i plysch med enhörning

Älskar din lilla människa uppstoppade djur? Ge henne en ryggsäck med en enhörning i den här formen. Den är mjuk och söt och är populär bland känsliga flickor och pojkar. Att bära sina skolgrejer i sitt favoritplysch är det bästa sättet att få honom att älska skolan.

Väskan erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter i två storlekar. Storlek S på 45 cm passar för mindre barn, medan storlek M på 60 cm passar för äldre barn. Att välja en väska i vitt och rosa kan vara ett bra alternativ för pottträning av din lilla hjälte.

Ryggsäck med enhörningsmönster

Är din lille inte så förtjust i att sätta sin väska på ryggen? Byt till en rullande väska för att skona hans axlar. Den roliga sidan av väskan är perfekt för barn som är lite lata när de börjar skolan. Väskan har praktiska avdelare för att hjälpa ditt barns förvaringskapacitet.

Väskan mäter 46 x 32 x 24,5 cm och består av tre delar. När det gäller resor kommer ditt barn säkert att älska att göra som de vuxna gör. Åk på en resa till världens ände, ditt barn är redo och hans saker är välorganiserade. Han kan ta hand om det själv utan alltför stora problem.