Show Filters

Visar 1–36 av 48 resultat

Visar 1–36 av 48 resultat

När du planerar en liten utflykt med din kattkamrat är en kattryggsäck oumbärlig. Utan en sådan är det inte alltid lätt att ta med katten på de flesta resor. Med de krav som dessa små djur ställer finner många ägare att en kattryggsäck är ett måste i vardagen.

Så om du äger en eller flera katter verkar köpa en kattryggsäck som det bästa alternativet för fina promenader. Mellan nätkattryggsäck, expanderbar transportryggsäck, mjuk och varm kattryggsäck, resekattryggsäck, vattentät kattryggsäck, genomskinlig rymdkapsel kattryggsäck… du hittar lätt det tillbehör som gör dig lycklig.

Kattryggsäckar: en unik upplevelse

Så snart du planerar att adoptera en katt är kattryggsäcken det tillbehör du absolut måste skaffa. Det måste sägas att köpa en kattryggsäck innebär att man förbinder sig till en unik upplevelse med sin trogna följeslagare. Utformad för att förenkla dina resor, låter den här din katt följa med dig på alla dina nya äventyr. Tack vare sin ergonomi anpassar sig en kattryggsäck till både din kattdjurs och dess ägares behov. För ägaren förenklas transporten avsevärt, eftersom tillbehörets lätthet minskar den medhavda lasten.

När det gäller flexibiliteten verkar den finnas där längs alla de vägar som tas. Det är därför många kattägare föredrar kattryggsäcken framför de burar och lådor som finns på marknaden. Jämfört med dessa erbjuder kattryggsäcken bättre komfort för kattdjuret. Som ett funktionellt tillbehör verkar kattryggsäcken ha allt. Så det är lätt att förstå den vilda framgång som den har haft i flera år.

Varför använda en kattryggsäck på gatan?

Om du planerar att göra ett ärende i grannskapet eller gå till veterinären kommer det att vara till stor hjälp att använda en kattryggsäck. Framför allt kommer den att göra det möjligt för dig att bära din följeslagare utan problem, särskilt om han eller hon ser ut att må dåligt. Generellt sett bärs en kattryggsäck på ryggen eller på magen. I båda positionerna minskar den den svängande effekten som finns med andra bärtillbehör (transportör eller transportbur). Till skillnad från de sistnämnda undviker den att stöta till förbipasserande i sin sågning.

Det är därför lätt att förstå hur användbar den kan vara på trånga gator. Jämfört med konventionella bärkassar är kattryggsäcken ett tillbehör som optimerar den bärbara lasten. Med hela lasten fördelad på axlarna är händerna helt fria. Detta kan vara fördelaktigt, särskilt om du gillar att cykla eller använda andra transportmedel. Förutom denna lätthet finns det ventiler installerade för att förbättra djurets komfort.

Varför använda en kattryggsäck i kollektivtrafiken?

Tvärtemot vad du kanske tror är katter faktiskt accepterade på kollektivtrafiken. Kollektivtrafikmyndigheterna accepterar visserligen inte djur, men de tolererar dem, dock enligt en viss standard. Du kan ta med din katt på tunnelbanan eller tåget så länge den reser i en kattryggsäck, bur eller transportbur. Jämfört med de två sistnämnda alternativen är kattryggsäcken ett bättre alternativ. Till att börja med kommer dess flexibilitet att få din kattunge att känna sig lite tryggare.

Under resan kommer din katt att vara mer följsam och göra färre plötsliga rörelser. Som vi alla vet kan många stötar uppstå under en resa med kollektivtrafiken. I en sådan situation är det viktigt att sätta ditt kattdjur i en kattryggsäck. Denna är tillverkad av flera mjuka material och kommer att veta hur man mildrar stötarna som orsakas av de olika stötarna. Det är utan att räkna med att ryggsäcken för katter hjälper din kattunge att njuta av resan, tack vare flera ventileringar som vanligtvis utgör den. Detta innebär att han kan höra, se och känna lukten av alla element runt omkring honom.

Varför använda en kattryggsäck på flyget?

Alla är överens om att en lös katt skulle vara katastrofalt för flygresor. Det måste sägas att din kattunge sannolikt kommer att skapa en allmän panik bland passagerarna, men också bland besättningen som ansvarar för flygningen. Det är därför flygbolagen kräver att tillbehören ska innehålla husdjur. Återigen kommer kattryggsäcken att vara till stor hjälp. Förutom att den håller din kattdjuret, kommer den att erbjuda honom en komfortabel och säker resa. Så att din katt kan njuta av resan lika mycket som du gör.

Under planets start och landning kommer flera stötar nödvändigtvis att inträffa. Som man kan förvänta sig kommer djuren ombord på flygplanet att vara de första att känna av stötarna. Tack vare sin flexibilitet kommer kattryggsäcken att minska intensiteten av dessa stötar så mycket som möjligt. Dessutom kommer ett utmärkt låssystem att enkelt hålla din katt inomhus under hela resan. Eftersom informationen varierar från företag till företag bör du ändå ta reda på vilka krav din kattryggsäck måste uppfylla.

Varför gå på promenader med en kattryggsäck?

Som vi har märkt är kattryggsäcken ett allroundtillbehör. Det är därför många ägare gillar att använda den för att ta med sig sin följeslagare på utflykter. Förutom formella resor (kollektivtrafik, flyg…) är kattryggsäcken ett verktyg som främjar balader. Istället för att behöva använda ett koppel för att kedja din katt erbjuder den dig ett mindre begränsande alternativ. Detta förhindrar då att du drar på dig din katts vrede.

Genom att sätta din katt i en kattryggsäck när du tar en promenad erbjuder du ditt husdjur ett helt nytt koncept. På din rygg eller mage kan han njuta av en hög utsikt. Denna nya vana förändrar honom från den utsikt han är van vid i sitt dagliga liv. På din nivå blir nöjet bara större, eftersom den last du bär är optimalt fördelad över dina axlar.