Show Filters

Visar alla 6 resultat

Dora the Explorer-ryggsäckarna följer med dina barn till skolan och vardagen. Bättre än klassiska ryggsäckar är de perfekt anpassade till deras universum av upptäckter och lek. Tillverkad av kvalitets material som kombinerar robusthet och design, låter varje väska barnet kombinera nytta och nöje för utmärkta skolresultat. De erbjuder egenskaper och funktionalitet som matchar ditt barns ålder och behov i förhållande till de förnödenheter och saker de behöver bära dagligen.

Dora the Explorer: koncentrerad inlärning och lek

Ett barns ryggsäck ska vara perfekt anpassad till deras behov. Mer än ett sätt att transportera utrustning är den framför allt hans följeslagare och allierade för varje dag. För att lättare kunna flytta sina böcker, anteckningsböcker, pennor och annat behöver han ett tillbehör som bäst matchar hans personlighet.

Dora är en karaktär från en animerad serie som tilltalar både pojkar och flickor. Hon kännetecknas främst av sin utforskande sida som går ut för att upptäcka sin ram av livet. Detta motsvarar perfekt personligheten hos det barn som börjar skolan eller går på sina första lektioner.

Dora har nästan alltid sällskap av sina vänner Babouche och Diego med vilka hon lär sig former, färger och siffror. Genom att lär sig sånger och lekar med sin favoritfigur återkommer barnen till alla sina skollektioner med lite engelska som inslag.

Dora the Explorer-ryggsäckar

De här ryggsäckarna är gjorda med Dora the Explorer-tema och har flera mönster med anknytning till den animerade serien. Praktiska och bekväma, de följer med den lille till skolan varje dag. De är lätta att ta hand om och bära och är passionerat tillverkade av starka, robusta material.

De mönster och färger som finns tillgängliga passar eleven, oavsett om det är en flicka eller en pojke. De gör det möjligt för barnen att bejaka sin smak och sin passion för utforskning, upptäckt och lärande. Föräldrarna har tillgång till en kvalitetskollektion som växer med barnet.

Väskornas storlek och mått är perfekt anpassade till morfologin hos barn på dagis och i grundskolan. De är ergonomiska och lätta och har flera fickor som används för att snyggt förvara deras tillhörigheter. Eftersom det huvudsakliga tillverkningsmaterialet är polyester är väskan lämplig för alla omständigheter.

Dora och Babouche ryggsäck

Den här skolväskan mäter 33 x 24 x 14,5 cm och har en bild på Dora och hennes kompanjon Babouche. Den kan bäras av en pojke eller en flicka. En stor centralficka rymmer de viktigaste sakerna. Två andra sidofickor med dragkedja gör det enkelt att förvara mer skolmaterial.

Tillsammans med sina två främsta favoritfigurer kan barnet kombinerar lek och arbete för en bättre utveckling. Han anpassar sig bättre till sin omgivning och miljö som om han hade med sig en lugnande och välbekant tröst som påminner honom om tryggheten i hemmet.

Dora ryggsäck på prinsessorna

Den här ryggsäckens design (33 x 24 x 14,5 cm) passar bäst för flickor som älskar förtrollade sagor med berättelser om älvor och prinsessor. En miljö av enhörningar och magi som uppmanar till nyfikenhet och drömmar representeras med Dora och Babouche klädda för tillfället.

Den vackra väskan har remmar för enkel ryggsäck, men kan också bäras för hand utan större ansträngning. Förtrolla din lilla flickas värld genom att ge henne den här färgglada, men hållbara väskan som följer med henne året runt. Den är inte särskilt skrymmande och är lika diskret.

Dora-ryggsäck på väg till skolan

Den här väskan är indikerad för att bli den bästa vännen till det lilla barnet som introduceras till skolans vardag och rutiner. Temat, mönstren och färgerna är idealiskt utvalda för att uppmuntra en flicka eller pojke i deras tidiga år. Babouche och Dora är främst representerade.

På väg till ett uppdrag motiverar dessa två hjältar ditt barn att överträffa sig själv och möta sina dagliga utmaningar. Väskan på 33 x 24 x 14,5 cm är utformad för barn som är oroliga för sin början och har svårt att skilja sig från sina föräldrar. Den representerar den bästa uppmuntran de kan få för att övervinna sina rädslor.

Dora Ryggsäck Party

För barn med ett glatt humör och som älskar en festlig stämning, omfamna den här väskan med glada mönster. Den föreställer Dora och Babouche som firar framgången av ett av sina uppdrag. Denna lekfulla och glada atmosfär passar för lugna och lite ledsna barn.

Den här väskan på 33 x 24 x 14,5 cm är det bästa sättet att förändra skolans alltför allvarliga karaktär, som tråkar ut roliga och energiska barn. En skickligt iscensatt feststämning kommer att väcka din lilla skatt och göra skolan mer intressant för dem. Han kommer särskilt att älska att hålla sina personliga tillhörigheter prydligt förvarade i den.

Dora, Diego och Babouche ryggsäck

Små rackare som älskar sin tv-serie Dora the Explorer kommer utan tvekan att ha en förkärlek för den här väskan. Den har huvudpersonerna från serien på bilden. Ditt barn kommer att älska att gå till skolan med sina favoritvänner som det lär sig så mycket med. De kommer att kunna förstå och tillämpa vänskapens värderingar med sina klasskamrater.

Ryggsäckarna är perfekta för att lära ut hur man bygger vänskap och varaktiga relationer och har attraktiva och varma färger. Att koppla ihop det praktiska med det roliga är det bästa sättet att trivas i klassrummet. Den här väskan mäter 33 x 24 x 14,5 cm och är perfekt för att lära sig om relationer.

Dora the Explorer Ryggsäck

För barn som är fans av Dora the Explorer är den här väskan idealisk. Det är nämligen samma modell som används av deras favorithjältinna. Den mäter 25 x 24 x 12 cm och skulle passa både flickor och pojkar tack vare sin design och sina helt neutrala färger. Med den här väskan kommer dina barn att leka precis som Dora.

Väskan har ett vänligt, leende ansikte och stora, lärande ögon. Ett kort följer med barnet precis som Dora. Utveckla ditt barns utforskningsanda med en speciellt mjuk väska som kan passa unga skatter.

Varför adoptera en Dora the Explorer-ryggsäck

Att föredra Dora the Explorer-ryggsäckar är att utveckla nyfikenhet och upptäckarglädje hos mycket små barn, men också en kärlek till djur. Dessa tillbehör är robusta och lämpliga för förskräckta användare. Föräldrar i Frankrike, Belgien och Schweiz kan dra nytta av en anpassad leverans med uppföljning.

Kundtjänsten är tillgänglig alla dagar i veckan och erbjuder en 14-dagars pengarna tillbaka-garanti. Alla väskor i kollektionen kan användas för att bära dina tillhörigheter, leksaker, kläder, matlådor osv. På så sätt kan barnen njuta av sällskapet med sina favoritfigurer, vilket gör skolan till en rolig stund och inte till en syssla.

Hur man beställer en Dora the Explorer-ryggsäck

Du kan hitta Dora the Explorer-ryggsäckar online och på beställning. Alla föräldrar kan få dem från My BackpackTM. Till en födelsedag eller till skolstart är detta den bästa presentidén att ge till ditt barn som tycker om Dora och hennes vänner. De artiklar som erbjuds erbjuder utmärkt värde för pengarna och servicen är fortfarande förstklassig.