-10% rabatt SPG10 kod fram till 26/06/2024

City-ryggsäck i läderimitation för kvinnor

670.0 kr

Upptäck den här eleganta ryggsäcken i läderimitation för kvinnor som passar perfekt till stadslooks. Perfekt för vardagsbruk, men även för dina resor, du kommer inte att kunna vara utan den. Det blir den perfekta accessoaren för aktiva kvinnor och nomader.

De justerbara och vadderade axelbanden ger extra komfort när du är på resande fot.

Våra garantier :

  • Leverans med spårning i Sverige.
  • Kundtjänst tillgänglig 7/7
  • 14 dagars tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

 

 

 

Storlek på ryggsäcken

>32x26x12cm

En snygg ryggsäck

Den här ryggsäcken har en elegant design och är mycket mångsidig. Den kan anpassas till många av dina behov. Dessutom erbjuder dess dragkedja på framsidan en stor praktisk funktion. Denna ryggsäck för citykvinnor i läderimitation är den perfekta följeslagaren för hektiska dagar. Dess eleganta och tidlösa design ger en touch av elegans till varje look. Den här stadsryggsäcken för kvinnor är den perfekta följeslagaren för dagar på stan. Tillverkad av högkvalitativt konstläder erbjuder den en elegant och modern touch till din look.
Kvinnors läderryggsäck Skolryggsäck

Den perfekta följeslagaren

Den här cityryggsäcken i läderimitation för kvinnor är den perfekta följeslagaren för dina stadsutflykter. Den här robusta och hållbara ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt material och kommer att hålla i många år. Dess tidlösa och eleganta design kommer att passa perfekt till alla dina looks. Huvudfacket erbjuder gott om utrymme för dina dagliga nödvändigheter.

Ofta ställda frågor

Här är våra leveranstider (i genomsnitt):

Vi behandlar beställningen inom 24 timmar, och beroende på tillgänglighet skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket kommer vanligtvis fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala tiden är 15 arbetsdagar.

Du kommer att få notifieringsmejl som låter dig veta var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med sinnesro.

Hela produktionscykeln för våra ryggsäckar övervakas kontinuerligt av vår professionella partnerverkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress, vänligen kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen sker till en annan plats än den önskade eller förhindra den. Vi kommer inte att hållas ansvariga i dessa fall.

Statusen ”Fullbordat” innebär att ditt paket redan har gått igenom alla interna förfaranden och att det redan finns hos transportören. Det betyder att ditt paket är på väg att levereras till dig så snart som möjligt!

Ibland tar det några dagar innan spårningen uppdateras, men oroa dig inte. Ditt paket är i transit för leverans så snart som möjligt!

Tyvärr fungerar vår kundtjänst för närvarande endast via e-post.

Om paketet nekas, om transportören inte kan returnera paketet eller om du inte kan bevisa att paketet har returnerats: en avgift kommer att dras av från din återbetalning.

Vi levererar huvudsakligen från Kina.

Vår leveranstid är vanligtvis 8 arbetsdagar, men högst 15 arbetsdagar. Om du inte får ditt paket inom den angivna tiden, vänligen kontakta oss så att vi vid behov kan skicka ett nytt paket utan extra kostnad eller erbjuda dig alternativ till kompensation för förseningen. Ditt paket anses ha levererats om ingen kontakt tas med oss inom 45 dagar efter din beställning. Återbetalningar kommer inte längre att vara möjliga i detta tillstånd.

Ytterligare information

Type de cuir

Peau de mouton

Type de Fermeture

Fermeture éclair

Material