-10% rabatt SPG10 kod fram till 26/06/2024

Vegansk ryggsäck i konstläder för kvinnor

454.0 kr

Upptäck den här eleganta ryggsäcken för kvinnor i vegansk konstläder som är lika vacker som den är funktionell, tack vare de många utrymmena med dragkedja. Med sitt sofistikerade utseende blir det lätt för dig att anta den och matcha den med alla dina outfits.

Den här ryggsäcken i veganska konstläder är perfekt för kvinnor som vill ha en trendig och snygg look. Den rena designen, med rena linjer och subtila detaljer, ger en tidlös look som passar till alla stilar. Det högkvalitativa konstläder som används vid tillverkningen är starkt och hållbart och fritt från skadliga kemikalier.

Det är mjukt vid beröring och motståndskraftigt mot repor och dagligt slitage. Materialet är också vattentätt, vilket gör den idealisk för regniga dagar. Ryggsäckens metalldragkedja är stark och pålitlig, och de justerbara axelremmarna gör att du kan bära den bekvämt.

Våra garantier :

  • Leverans med spårning i Sverige.
  • Kundtjänst tillgänglig 7/7
  • 14 dagars tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

 

 

 

Storlek på ryggsäcken

>32x32x14cm

En snygg ryggsäck

Den här ryggsäcken har en elegant design och är mycket mångsidig. Den kan anpassas till många av dina behov. Dessutom är den mycket praktisk tack vare de två dragkedjorna på sidorna. Den här veganska ryggsäcken i konstläder är perfekt för kvinnor som vill ha en trendig och modern look. Dess klassiska och tidlösa färg kommer att matcha alla dina looks.
Skolryggsäck Läderryggsäck för kvinnor

Hållbara och ekologiska material

Den här veganska ryggsäcken i konstläder för kvinnor är den perfekta följeslagaren för hektiska dagar. Den här ryggsäcken är tillverkad av hållbara och miljövänliga material och är därför inte bara vacker utan också miljövänlig. Dess moderna och eleganta design kommer att passa perfekt till alla klädstilar. Det veganska konstlädret är mycket mjukt vid beröring och erbjuder stor motståndskraft mot väder och vind.

Ofta ställda frågor

Här är våra leveranstider (i genomsnitt):

Vi behandlar beställningen inom 24 timmar, och beroende på tillgänglighet skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket kommer vanligtvis fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala tiden är 15 arbetsdagar.

Du kommer att få notifieringsmejl som låter dig veta var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med sinnesro.

Hela produktionscykeln för våra ryggsäckar övervakas kontinuerligt av vår professionella partnerverkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress, vänligen kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen sker till en annan plats än den önskade eller förhindra den. Vi kommer inte att hållas ansvariga i dessa fall.

Statusen ”Fullbordat” innebär att ditt paket redan har gått igenom alla interna förfaranden och att det redan finns hos transportören. Det betyder att ditt paket är på väg att levereras till dig så snart som möjligt!

Ibland tar det några dagar innan spårningen uppdateras, men oroa dig inte. Ditt paket är i transit för leverans så snart som möjligt!

Tyvärr fungerar vår kundtjänst för närvarande endast via e-post.

Om paketet nekas, om transportören inte kan returnera paketet eller om du inte kan bevisa att paketet har returnerats: en avgift kommer att dras av från din återbetalning.

Vi levererar huvudsakligen från Kina.

Vår leveranstid är vanligtvis 8 arbetsdagar, men högst 15 arbetsdagar. Om du inte får ditt paket inom den angivna tiden, vänligen kontakta oss så att vi vid behov kan skicka ett nytt paket utan extra kostnad eller erbjuda dig alternativ till kompensation för förseningen. Ditt paket anses ha levererats om ingen kontakt tas med oss inom 45 dagar efter din beställning. Återbetalningar kommer inte längre att vara möjliga i detta tillstånd.

Ytterligare information

Type de Fermeture

Fermeture éclair et aimant

Kapacitet

20-35 liter

Material