-10% rabatt SPG10 kod fram till 26/06/2024

Portfölj för män i svart läder

1,704.0 kr

Den här svarta portföljen i läder för män är praktisk för dina möten. En väska för män som rymmer en bärbar dator. Du kan bära den i handen eller på axeln. Den här portföljen har en mycket fin finish, dess mjuka och motståndskraftiga läder kommer att följa med dig under lång tid.

Den här svarta läderportföljen för män är en nödvändig accessoar för alla moderna affärsmän. Designad med en klassisk och tidlös stil är den här portföljen tillverkad av högkvalitativt äkta läder som ger den en lyxig och slitstark finish.

Huvudfacket ger gott om utrymme för dokument och andra viktiga föremål, medan den främre fickan med dragkedja ger snabb åtkomst till småsaker. Robusta läderhandtag och en vadderad rygg garanterar ett bekvämt grepp och enkel transport.

Endast 15 kvar i lager

Våra garantier :

  • Leverans med spårning i Sverige.
  • Kundtjänst tillgänglig 7/7
  • 14 dagars tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

 

 

 

Storlek på ryggsäcken

>38x28x8cm

En dokumenthållare

En väska för affärsmän. Den har en stor kapacitet, två innerfack samt en ficka med dragkedja och en stor ficka med dragkedja på baksidan. Gå på ett möte med sinnesro, var säker på att inte glömma något. Den här svarta läderportföljen för män är en viktig accessoar för affärsmän. Den här portföljen är tillverkad av högkvalitativt läder och är utformad för att vara robust och hållbar. Innerfodret är tillverkat av mjukt, slitstarkt tyg som ger extra skydd för dina dokument och tillhörigheter. De inre facken är tillräckligt rymliga för att rymma A4-dokument, anteckningsböcker och pennor.
Handväska i läder

Det perfekta tillbehöret för en man

Den här svarta portföljen i läder för män är den perfekta accessoaren för en man som vill kombinera elegans och praktiska egenskaper. Den här portföljen är tillverkad av äkta läder och är mycket motståndskraftig och hållbar. Den tidlösa svarta färgen passar perfekt till alla looks. Den har en stark och pålitlig dragkedja och läderhandtag för enkel bärning. Huvudfacket erbjuder tillräckligt med utrymme för dokument, böcker eller till och med en bärbar dator.

Ofta ställda frågor

Här är våra leveranstider (i genomsnitt):

Vi behandlar beställningen inom 24 timmar, och beroende på tillgänglighet skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket kommer vanligtvis fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala tiden är 15 arbetsdagar.

Du kommer att få notifieringsmejl som låter dig veta var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med sinnesro.

Hela produktionscykeln för våra ryggsäckar övervakas kontinuerligt av vår professionella partnerverkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress, vänligen kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen sker till en annan plats än den önskade eller förhindra den. Vi kommer inte att hållas ansvariga i dessa fall.

Statusen ”Fullbordat” innebär att ditt paket redan har gått igenom alla interna förfaranden och att det redan finns hos transportören. Det betyder att ditt paket är på väg att levereras till dig så snart som möjligt!

Ibland tar det några dagar innan spårningen uppdateras, men oroa dig inte. Ditt paket är i transit för leverans så snart som möjligt!

Tyvärr fungerar vår kundtjänst för närvarande endast via e-post.

Om paketet nekas, om transportören inte kan returnera paketet eller om du inte kan bevisa att paketet har returnerats: en avgift kommer att dras av från din återbetalning.

Vi levererar huvudsakligen från Kina.

Vår leveranstid är vanligtvis 8 arbetsdagar, men högst 15 arbetsdagar. Om du inte får ditt paket inom den angivna tiden, vänligen kontakta oss så att vi vid behov kan skicka ett nytt paket utan extra kostnad eller erbjuda dig alternativ till kompensation för förseningen. Ditt paket anses ha levererats om ingen kontakt tas med oss inom 45 dagar efter din beställning. Återbetalningar kommer inte längre att vara möjliga i detta tillstånd.

Ytterligare information

Färg

Matériau

Cuir de vache

Compatibilité

Ordinateur portable ou Notebook 14pouces