-10% rabatt SPG10 kod fram till 26/06/2024

Herrväska i canvas och läderimitation för män

681.0 kr

Den här väskan för män i canvas och läderimitation är en riktig succé. En kurirväska som kommer att följa dig överallt, på jobbet eller när du reser. Den rymmer en dator och har flera fickor. Perfekt för alla dina nödvändiga resor.

Herrens skolväska i canvas och konstläder är en oumbärlig accessoar för män som vill sticka ut. Dess omsorgsfulla design och oklanderliga finish gör den här produkten till ett riktigt måste. Den robusta canvasen och kvalitetsläderimitationen ger utmärkt motståndskraft mot väder och vind och mot tidens slitage.

Skolväskan har en tvåvägsdragkedja och ergonomisk handtag för enkel bärning. Dessutom finns det gott om invändiga och utvändiga fickor för att förvara alla dina tillhörigheter.

Våra garantier :

  • Leverans med spårning i Sverige.
  • Kundtjänst tillgänglig 7/7
  • 14 dagars tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

 

 

 

Storlek på ryggsäcken

>38x28x12cm

En väska av canvas

En lätt och elegant väska i canvas. Välj din favoritfärg, den passar till alla dina kläder och följer dig i alla situationer. Du kan bära den på axeln eller över bröstet. Väskan stängs med en dragkedja och sedan med bälteslås för extra säkerhet.
jeans T-shirt
messenger väska Väska

Den idealiska följeslagaren för moderna yrkesverksamma

Den här portföljen i canvas och läderimitation för män är den perfekta följeslagaren för den moderna yrkesutövaren. Den är tillverkad av robusta material och är både hållbar och snygg. Canvasen är lätt och hållbar, medan konstlädret ger en extra touch av sofistikering. Portföljen har en justerbar, vadderad rem som gör att du kan bära den bekvämt över axeln.

Ofta ställda frågor

Här är våra leveranstider (i genomsnitt):

Vi behandlar beställningen inom 24 timmar, och beroende på tillgänglighet skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket kommer vanligtvis fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala tiden är 15 arbetsdagar.

Du kommer att få notifieringsmejl som låter dig veta var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med sinnesro.

Hela produktionscykeln för våra ryggsäckar övervakas kontinuerligt av vår professionella partnerverkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress, vänligen kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen sker till en annan plats än den önskade eller förhindra den. Vi kommer inte att hållas ansvariga i dessa fall.

Statusen ”Fullbordat” innebär att ditt paket redan har gått igenom alla interna förfaranden och att det redan finns hos transportören. Det betyder att ditt paket är på väg att levereras till dig så snart som möjligt!

Ibland tar det några dagar innan spårningen uppdateras, men oroa dig inte. Ditt paket är i transit för leverans så snart som möjligt!

Tyvärr fungerar vår kundtjänst för närvarande endast via e-post.

Om paketet nekas, om transportören inte kan returnera paketet eller om du inte kan bevisa att paketet har returnerats: en avgift kommer att dras av från din återbetalning.

Vi levererar huvudsakligen från Kina.

Vår leveranstid är vanligtvis 8 arbetsdagar, men högst 15 arbetsdagar. Om du inte får ditt paket inom den angivna tiden, vänligen kontakta oss så att vi vid behov kan skicka ett nytt paket utan extra kostnad eller erbjuda dig alternativ till kompensation för förseningen. Ditt paket anses ha levererats om ingen kontakt tas med oss inom 45 dagar efter din beställning. Återbetalningar kommer inte längre att vara möjliga i detta tillstånd.

Ytterligare information

Compatibilité

Ordinateur portable ou Notebook ≤ 15 pouces

Matériau

Canvas/Tissu