-10% rabatt SPG10 kod fram till 26/06/2024

Vintage väska för män

2,148.0 kr

En vintageväska för män. Den här vintageväskan för män är tillverkad av kohud med en åldrad effekt. För att bäras för hand eller på axeln med sin avtagbara och justerbara rem. Den här väskan ger dig en stark och maskulin stil.

Denna vintageväska för män är en högkvalitativ produkt som passar alla stilar och tillfällen. Tillverkad av äkta läder känns den lyxig och sofistikerad varje gång du bär den.

Dess klassiska och tidlösa form kompletteras av subtila och raffinerade detaljer som ger den en unik och elegant look. Den robusta dragkedjan ger ett optimalt skydd för dina tillhörigheter, medan de väldesignade innerfacken erbjuder gott om utrymme för dina dokument, din bärbara dator och andra tillhörigheter.

Med sin tidlösa design och oklanderliga finish är den här vintageväskan för män det perfekta plagget för att komplettera din look och följa med dig vart du än går.

I lager

Våra garantier :

  • Leverans med spårning i Sverige.
  • Kundtjänst tillgänglig 7/7
  • 14 dagars tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

 

 

 

Storlek på ryggsäcken

>40x30x10cm

En vintage skolväska

Väskan har en stor ficka på framsidan och en stor ficka med dragkedja på baksidan. På insidan: en plånboksficka, en väggficka med dragkedja, två små fickor och två pennfack. Den är mycket praktisk och bekväm. Den här vintage herrväskan för män är den perfekta följeslagaren för män som vill sticka ut. Den här robusta och hållbara ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt läder och är byggd för att hålla längden. Den har en klassisk, tidlös form som aldrig kommer att gå ur modet. Inredningen är praktisk och väl genomtänkt och erbjuder tillräckligt med utrymme för att förvara alla dina dokument och personliga tillhörigheter.
783-bdbf8d.jpeg

Elegant och praktisk

Vintage Satchel för män är en snygg och praktisk ryggsäck som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Tillverkad av högkvalitativt läder är den här robusta och hållbara väskan utformad för att hålla i många år. Dess klassiska och tidlösa design ger en touch av sofistikering till din look. Det rymliga, tygfodrade huvudfacket gör det enkelt att förvara dina dokument och andra tillhörigheter. Du hittar också sidofickor med dragkedja och framfickor för dina mindre föremål.

Ofta ställda frågor

Här är våra leveranstider (i genomsnitt):

Vi behandlar beställningen inom 24 timmar, och beroende på tillgänglighet skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket kommer vanligtvis fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala tiden är 15 arbetsdagar.

Du kommer att få notifieringsmejl som låter dig veta var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med sinnesro.

Hela produktionscykeln för våra ryggsäckar övervakas kontinuerligt av vår professionella partnerverkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress, vänligen kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen sker till en annan plats än den önskade eller förhindra den. Vi kommer inte att hållas ansvariga i dessa fall.

Statusen ”Fullbordat” innebär att ditt paket redan har gått igenom alla interna förfaranden och att det redan finns hos transportören. Det betyder att ditt paket är på väg att levereras till dig så snart som möjligt!

Ibland tar det några dagar innan spårningen uppdateras, men oroa dig inte. Ditt paket är i transit för leverans så snart som möjligt!

Tyvärr fungerar vår kundtjänst för närvarande endast via e-post.

Om paketet nekas, om transportören inte kan returnera paketet eller om du inte kan bevisa att paketet har returnerats: en avgift kommer att dras av från din återbetalning.

Vi levererar huvudsakligen från Kina.

Vår leveranstid är vanligtvis 8 arbetsdagar, men högst 15 arbetsdagar. Om du inte får ditt paket inom den angivna tiden, vänligen kontakta oss så att vi vid behov kan skicka ett nytt paket utan extra kostnad eller erbjuda dig alternativ till kompensation för förseningen. Ditt paket anses ha levererats om ingen kontakt tas med oss inom 45 dagar efter din beställning. Återbetalningar kommer inte längre att vara möjliga i detta tillstånd.

Ytterligare information

Färg

Matériau

Cuir de vache

Compatibilité

Ordinateur portable 15 pouces