-10% rabatt SPG10 kod fram till 26/06/2024

Herrens väska Vintage stil

1,704.0 kr

Den här väskan i vintagestil för män ger din look den sista touchen. Perfekt för en bärbar dator på 15,6 tum. Den här väskan har gott om förvaringsutrymme, ett stort fack på framsidan, två på insidan samt en liten ficka med dragkedja.

Herrarnas väska i vintagestil är den perfekta följeslagaren för alla män som vill ha en tidlös och elegant look. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt läder och är robust och hållbar, men ändå mjuk och smidig vid beröring.

Den erbjuder en stor kapacitet med sina inre och yttre fickor samt en huvuddragkedja. Vintage-designen ger den en chic och tidlös look, medan metalldetaljerna ger en extra touch av sofistikering.

Våra garantier :

  • Leverans med spårning i Sverige.
  • Kundtjänst tillgänglig 7/7
  • 14 dagars tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

 

 

 

Storlek på ryggsäcken

>40x30x10cm

En vintageväska

Den här stora väskan för män blir din nya allierade. Dess kohudsläder kommer att hålla i längden. Dess vintagestil kommer att ge dig stil och elegans under alla omständigheter. Herrarnas väska i vintagestil är en nödvändig modeaccessoar för män som älskar klassisk och tidlös stil. Den här väskan är tillverkad av högkvalitativt läder och har en snygg finish och en mycket elegant vintage-look. Den justerbara och avtagbara axelremmen gör att väskan kan bäras på axeln eller i handen. Den har en stor ficka med dragkedja på framsidan och två sidofickor för att förvara dina tillhörigheter. Den rymliga insidan är fodrad och har separata fack för din bärbara dator, surfplatta och dokument.
Läderfodral

En tidlös accessoar

Herrarnas väska i vintagestil är en tidlös accessoar som passar till alla stilar. Den är tillverkad av högkvalitativt läder för maximal hållbarhet och har en snygg och elegant matt finish. Dess mörkbruna färg med guld- och silvertoner ger en vintagekänsla som kompletterar din look perfekt. Väskan har flera fickor på insidan och utsidan, vilket gör den till ett mycket praktiskt sätt att förvara dina tillhörigheter.

Ofta ställda frågor

Här är våra leveranstider (i genomsnitt):

Vi behandlar beställningen inom 24 timmar, och beroende på tillgänglighet skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket kommer vanligtvis fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala tiden är 15 arbetsdagar.

Du kommer att få notifieringsmejl som låter dig veta var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med sinnesro.

Hela produktionscykeln för våra ryggsäckar övervakas kontinuerligt av vår professionella partnerverkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress, vänligen kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen sker till en annan plats än den önskade eller förhindra den. Vi kommer inte att hållas ansvariga i dessa fall.

Statusen ”Fullbordat” innebär att ditt paket redan har gått igenom alla interna förfaranden och att det redan finns hos transportören. Det betyder att ditt paket är på väg att levereras till dig så snart som möjligt!

Ibland tar det några dagar innan spårningen uppdateras, men oroa dig inte. Ditt paket är i transit för leverans så snart som möjligt!

Tyvärr fungerar vår kundtjänst för närvarande endast via e-post.

Om paketet nekas, om transportören inte kan returnera paketet eller om du inte kan bevisa att paketet har returnerats: en avgift kommer att dras av från din återbetalning.

Vi levererar huvudsakligen från Kina.

Vår leveranstid är vanligtvis 8 arbetsdagar, men högst 15 arbetsdagar. Om du inte får ditt paket inom den angivna tiden, vänligen kontakta oss så att vi vid behov kan skicka ett nytt paket utan extra kostnad eller erbjuda dig alternativ till kompensation för förseningen. Ditt paket anses ha levererats om ingen kontakt tas med oss inom 45 dagar efter din beställning. Återbetalningar kommer inte längre att vara möjliga i detta tillstånd.

Ytterligare information

Färg

,

Type de fermeture

Fermeture éclair

Compatibilité

Ordinateur portable ou Notebook 15.6 pouces

Matériau

Cuir