-10% rabatt SPG10 kod fram till 26/06/2024

Kvinnors vintage stil ryggsäck

909.0 kr

Upptäck den här ryggsäcken för kvinnor i vintagestil som är lika vacker som den är praktisk. Den är tillverkad av nylon, är vattentät och mycket lätt. Dessutom har den en kapacitet som gör att du enkelt kan ta med dig en dator, en surfplatta eller till och med några böcker.

Den här ryggsäcken i vintagestil för kvinnor är en idealisk accessoar för kvinnor som söker en touch av elegans och sofistikering. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt läder och är utformad för att vara hållbar och ha lång livslängd. Dess klassiska och tidlösa design kommer att komplettera vilken klädstil som helst.

Våra garantier :

  • Leverans med spårning i Sverige.
  • Kundtjänst tillgänglig 7/7
  • 14 dagars tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

 

 

 

Storlek på ryggsäcken

>29x14,5x33,5cm

Vintagestilen

Vintage-trenden blomstrar. Så varför inte använda den med en accessoar som ryggsäcken? Den ger en retrokänsla till dina kläder samtidigt som den är praktisk. Den här ryggsäcken i vintagestil för kvinnor är perfekt för kvinnor som vill ha en klassisk och tidlös look. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt läder och har en mjuk och slitstark matt yta.

Mycket motståndskraftig

Den här ryggsäcken i vintagestil för kvinnor är perfekt för de dagar då du behöver bära en massa saker. Den är tillverkad av mjukt och slitstarkt läder, vilket gör den mycket motståndskraftig mot väder och dagligt slitage. Den ljusbruna färgen och det blommiga mönstret på framsidan ger en elegant och romantisk touch till din look. Huvudfacket är rymligt och stängs med en robust dragkedja.

Ofta ställda frågor

Här är våra leveranstider (i genomsnitt):

Vi behandlar beställningen inom 24 timmar, och beroende på tillgänglighet skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket kommer vanligtvis fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala tiden är 15 arbetsdagar.

Du kommer att få notifieringsmejl som låter dig veta var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med sinnesro.

Hela produktionscykeln för våra ryggsäckar övervakas kontinuerligt av vår professionella partnerverkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress, vänligen kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen sker till en annan plats än den önskade eller förhindra den. Vi kommer inte att hållas ansvariga i dessa fall.

Statusen ”Fullbordat” innebär att ditt paket redan har gått igenom alla interna förfaranden och att det redan finns hos transportören. Det betyder att ditt paket är på väg att levereras till dig så snart som möjligt!

Ibland tar det några dagar innan spårningen uppdateras, men oroa dig inte. Ditt paket är i transit för leverans så snart som möjligt!

Tyvärr fungerar vår kundtjänst för närvarande endast via e-post.

Om paketet nekas, om transportören inte kan returnera paketet eller om du inte kan bevisa att paketet har returnerats: en avgift kommer att dras av från din återbetalning.

Vi levererar huvudsakligen från Kina.

Vår leveranstid är vanligtvis 8 arbetsdagar, men högst 15 arbetsdagar. Om du inte får ditt paket inom den angivna tiden, vänligen kontakta oss så att vi vid behov kan skicka ett nytt paket utan extra kostnad eller erbjuda dig alternativ till kompensation för förseningen. Ditt paket anses ha levererats om ingen kontakt tas med oss inom 45 dagar efter din beställning. Återbetalningar kommer inte längre att vara möjliga i detta tillstånd.

Ytterligare information

Type de Fermeture

Fermeture coulissante et aimants

Material

Kapacitet

< 20 liter

Compatibilité

Ordinateur portable ou Notebook 14 pouces