-10% rabatt SPG10 kod fram till 26/06/2024

Läder cykel ryggsäck

2,159.0 kr

Den här ryggsäcken med vintageutseende är en cykelryggsäck i läder som har fått en ultrachic och trendig look. Väskans baksida är vadderad för komfort. Den här sofistikerade ryggsäcken har många fickor och en rymlig insida som rymmer upp till 35 liter.

Cykelryggsäcken i läder är ett snyggt och praktiskt tillbehör för cyklister. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt läder och är utformad för att hålla hela livet. Den har en robust dragkedja och en justerbar dragsko för ökad säkerhet.

Ryggsäcken har också flera inre och yttre fickor för att förvara alla dina väsentligheter. Den ergonomiska designen garanterar en bekväm passform, även när väskan är full. Dessutom kommer dess klassiska och tidlösa färg att ge en elegant touch till din look. Cykelryggsäcken i läder är ett måste för cyklister som söker en hållbar och snygg ryggsäck.

Våra garantier :

  • Leverans med spårning i Sverige.
  • Kundtjänst tillgänglig 7/7
  • 14 dagars tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

 

 

 

Storlek på ryggsäcken

>50x30x12cm

Cykelryggsäcken

Den här cykelryggsäcken i äkta läder är snygg och praktisk och perfekt för dig som reser med cykel. Den är tillräckligt rymlig för att rymma en bärbar dator på 16 tum och har gott om fickor och fack för att förvara alla dina andra viktiga saker. Cykelryggsäcken i läder är en produkt som erbjuder både stil och funktionalitet.
Handväska i läder
Handväska i läder

Den idealiska följeslagaren för alla cyklister

Lädercykelryggsäcken är den perfekta följeslagaren för alla cyklister. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt läder, är stark och hållbar och passar din kropp perfekt. Den har en justerbar rem som gör att du kan justera den för en perfekt passform. Huvudfickan är tillräckligt stor för att rymma allt du behöver för en dags cykling, inklusive verktyg, kläder, mat och dryck.

Ofta ställda frågor

Här är våra leveranstider (i genomsnitt):

Vi behandlar beställningen inom 24 timmar, och beroende på tillgänglighet skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket kommer vanligtvis fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala tiden är 15 arbetsdagar.

Du kommer att få notifieringsmejl som låter dig veta var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med sinnesro.

Hela produktionscykeln för våra ryggsäckar övervakas kontinuerligt av vår professionella partnerverkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress, vänligen kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen sker till en annan plats än den önskade eller förhindra den. Vi kommer inte att hållas ansvariga i dessa fall.

Statusen ”Fullbordat” innebär att ditt paket redan har gått igenom alla interna förfaranden och att det redan finns hos transportören. Det betyder att ditt paket är på väg att levereras till dig så snart som möjligt!

Ibland tar det några dagar innan spårningen uppdateras, men oroa dig inte. Ditt paket är i transit för leverans så snart som möjligt!

Tyvärr fungerar vår kundtjänst för närvarande endast via e-post.

Om paketet nekas, om transportören inte kan returnera paketet eller om du inte kan bevisa att paketet har returnerats: en avgift kommer att dras av från din återbetalning.

Vi levererar huvudsakligen från Kina.

Vår leveranstid är vanligtvis 8 arbetsdagar, men högst 15 arbetsdagar. Om du inte får ditt paket inom den angivna tiden, vänligen kontakta oss så att vi vid behov kan skicka ett nytt paket utan extra kostnad eller erbjuda dig alternativ till kompensation för förseningen. Ditt paket anses ha levererats om ingen kontakt tas med oss inom 45 dagar efter din beställning. Återbetalningar kommer inte längre att vara möjliga i detta tillstånd.

Ytterligare information

Färg

, ,

Capacité

20-35 litres

Matériau

Cuir de vache/Polyester