-10% rabatt SPG10 kod fram till 26/06/2024

Kvinnors ryggsäck liten storlek konstläder vegan

590.0 kr

Upptäck den här lilla ryggsäcken för kvinnor i veganska konstläder, en nödvändig accessoar för nomader. Tack vare de justerbara remmarna kan du också bära den på axeln eller tvärs överkroppen. Den här väskan, som är lika söt som den är vacker, kommer att bli en följeslagare som du inte kommer att kunna vara utan.

Den här lilla ryggsäcken för kvinnor i veganska konstläder är den perfekta följeslagaren för alla tillfällen. Dess tidlösa design och oklanderliga finish gör den till ett oumbärligt tillbehör i din garderob. Den här ryggsäcken är tillverkad av hållbara material och är både lätt och robust.

Våra garantier :

  • Leverans med spårning i Sverige.
  • Kundtjänst tillgänglig 7/7
  • 14 dagars tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

 

 

 

Storlek på ryggsäcken

>21,5x17x12cm

Miniformat

Allt litet är sött, eller hur? Mindre ryggsäckar är inte bara trendiga, de är också mer praktiska, lättare och modernare! De kommer att förgylla alla dina kläder med stil.
Den här lilla ryggsäcken för kvinnor är den perfekta följeslagaren för dina utflykter. Den är tillverkad av veganska konstläder och erbjuder stor motståndskraft och hållbarhet.

Handväska Ryggsäck

Viktigt för att komplettera din look

Den här lilla ryggsäcken för kvinnor är en viktig accessoar för att komplettera din look. Den är tillverkad av veganskt konstläder och är både chic och miljövänlig.
Den tidlösa svarta färgen och den klassiska formen passar alla dina looks. Ryggsäcken har två handtag och en justerbar axelrem så att du kan bära den som du vill.
Den är mycket praktisk tack vare sin kompakta storlek och sina många inre och yttre fickor. Du kan enkelt förvara dina personliga tillhörigheter och andra småsaker.
Dess bomullsfoder ger dig en bekväm och lätt känsla.

Ofta ställda frågor

Här är våra leveranstider (i genomsnitt):

Vi behandlar beställningen inom 24 timmar, och beroende på tillgänglighet skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket kommer vanligtvis fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala tiden är 15 arbetsdagar.

Du kommer att få notifieringsmejl som låter dig veta var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med sinnesro.

Hela produktionscykeln för våra ryggsäckar övervakas kontinuerligt av vår professionella partnerverkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress, vänligen kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen sker till en annan plats än den önskade eller förhindra den. Vi kommer inte att hållas ansvariga i dessa fall.

Statusen ”Fullbordat” innebär att ditt paket redan har gått igenom alla interna förfaranden och att det redan finns hos transportören. Det betyder att ditt paket är på väg att levereras till dig så snart som möjligt!

Ibland tar det några dagar innan spårningen uppdateras, men oroa dig inte. Ditt paket är i transit för leverans så snart som möjligt!

Tyvärr fungerar vår kundtjänst för närvarande endast via e-post.

Om paketet nekas, om transportören inte kan returnera paketet eller om du inte kan bevisa att paketet har returnerats: en avgift kommer att dras av från din återbetalning.

Vi levererar huvudsakligen från Kina.

Vår leveranstid är vanligtvis 8 arbetsdagar, men högst 15 arbetsdagar. Om du inte får ditt paket inom den angivna tiden, vänligen kontakta oss så att vi vid behov kan skicka ett nytt paket utan extra kostnad eller erbjuda dig alternativ till kompensation för förseningen. Ditt paket anses ha levererats om ingen kontakt tas med oss inom 45 dagar efter din beställning. Återbetalningar kommer inte längre att vara möjliga i detta tillstånd.

Ytterligare information

Färg

, , , ,

Type de Fermeture

Fermeture éclair et aimant

Material

Kapacitet

< 20 liter