-10% rabatt SPG10 kod fram till 26/06/2024

Vintage ryggsäck i konstläder för män

1,341.0 kr

Den här vintage-ryggsäcken i konstläder för män kommer att sätta pricken över i:et på din eleganta look. Den hjälper dig att bära dina tillhörigheter, din bärbara dator och dina tillbehör till jobbet, skolan eller universitetet.

Den har en stor huvudficka och flera sekundära fickor, perfekt för att förvara dina tillhörigheter. Du kommer att uppskatta dragkedjeförslutningen för maximal säkerhet. Den här vintage-ryggsäcken är idealisk för män som vill ha en tidlös och elegant look.

Våra garantier :

  • Leverans med spårning i Sverige.
  • Kundtjänst tillgänglig 7/7
  • 14 dagars tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

 

 

 

Storlek på ryggsäcken

>41x32x14cm

Vintage kvalitet

Behöver du en vintage väska av hög kvalitet? Den här ryggsäcken i äkta läder för män är perfekt för att komplettera din stilfulla look. Den är mycket lätt och hjälper dig att bära dina tillhörigheter och tillbehör. Den har flera fickor på insidan och utsidan med dragkedja. Den vintage ryggsäcken i konstläder för män är en tidlös och tidlös accessoar. Dess klassiska form och eleganta design ger den en chic och raffinerad look. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och hållbar.
18985-a1c2ea.jpeg

Zip är stark och pålitlig

Den vintage ryggsäcken i konstläder för män är en snygg och praktisk accessoar. Den är tillverkad av högkvalitativt konstläder och är robust och hållbar. Den har en justerbar rem som gör att den kan bäras bekvämt på axlarna. Väskan är rymlig och har flera inre och yttre fickor för att förvara dina tillhörigheter. Den klassiska och tidlösa färgen passar till alla klädstilar. Den här ryggsäcken är den perfekta accessoaren för män som vill kombinera elegans och praktiska egenskaper.

Ofta ställda frågor

Här är våra leveranstider (i genomsnitt):

Vi behandlar beställningen inom 24 timmar, och beroende på tillgänglighet skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket kommer vanligtvis fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala tiden är 15 arbetsdagar.

Du kommer att få notifieringsmejl som låter dig veta var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med sinnesro.

Hela produktionscykeln för våra ryggsäckar övervakas kontinuerligt av vår professionella partnerverkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress, vänligen kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen sker till en annan plats än den önskade eller förhindra den. Vi kommer inte att hållas ansvariga i dessa fall.

Statusen ”Fullbordat” innebär att ditt paket redan har gått igenom alla interna förfaranden och att det redan finns hos transportören. Det betyder att ditt paket är på väg att levereras till dig så snart som möjligt!

Ibland tar det några dagar innan spårningen uppdateras, men oroa dig inte. Ditt paket är i transit för leverans så snart som möjligt!

Tyvärr fungerar vår kundtjänst för närvarande endast via e-post.

Om paketet nekas, om transportören inte kan returnera paketet eller om du inte kan bevisa att paketet har returnerats: en avgift kommer att dras av från din återbetalning.

Vi levererar huvudsakligen från Kina.

Vår leveranstid är vanligtvis 8 arbetsdagar, men högst 15 arbetsdagar. Om du inte får ditt paket inom den angivna tiden, vänligen kontakta oss så att vi vid behov kan skicka ett nytt paket utan extra kostnad eller erbjuda dig alternativ till kompensation för förseningen. Ditt paket anses ha levererats om ingen kontakt tas med oss inom 45 dagar efter din beställning. Återbetalningar kommer inte längre att vara möjliga i detta tillstånd.

Ytterligare information

Type de fermeture

Fermeture éclair

Kapacitet

< 20 liter

Matériau

PU