-10% rabatt SPG10 kod fram till 26/06/2024

Ryggsäck i fårskinnsläder för kvinnor

712.0 kr

Låt dig förföras av den här ryggsäcken för kvinnor med sin klassiska, sobra och eleganta design. Den passar till alla klädstilar. Den här ryggsäcken i fårskinnsimitation är mjuk, smidig och lätt och garanterar dig ett praktiskt och bekvämt användande. Tveka inte att bära den för dina små dagliga ärenden eller för att gå till kontoret.

Du kan bära den hela dagen utan att oroa dig för att bli trött. Den här ryggsäcken finns i en mängd olika färger och mönster och är den perfekta accessoaren för att komplettera din look.

Våra garantier :

  • Leverans med spårning i Sverige.
  • Kundtjänst tillgänglig 7/7
  • 14 dagars tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

 

 

 

Storlek på ryggsäcken

>32x28x12cm

Ett välstrukturerat interiörfack

Du kommer inte att ha några problem med att förvara dina tillhörigheter i den här kvinnliga ryggsäcken i läderimitation. Förutom den stora kapaciteten har den också ett välstrukturerat innerfack. Plånbok, surfplatta, böcker… det finns plats för allt. Dessutom har den här ryggsäcken fortfarande externa fickor för att förvara smartphone och andra tillbehör.
Den här damryggsäcken i fårskinnsimitation är en snygg och praktisk accessoar. Dess klassiska och tidlösa form kommer att passa perfekt till din vardagslook. Den här ryggsäcken är tillverkad av robusta material och har en robust dragkedja för att hålla dina tillhörigheter säkra.

Handväska i läder
Handväska i läder

Tålig och hållbar

Den här ryggsäcken i fårskinn för kvinnor är den perfekta följeslagaren för alla dina resor. Dess eleganta och tidlösa design är perfekt för att komplettera din look.
Materialet av falskt fårskinn är mycket starkt och hållbart, vilket gör det till en exceptionell kvalitetsprodukt. Den robusta dragkedjan och de justerbara axelbanden garanterar optimal säkerhet.
Huvudfacket är rymligt och rymmer alla dina nödvändigheter. Den har också flera inner- och ytterfickor för att organisera dina småsaker.
Du kan enkelt förvara din telefon, plånbok och andra personliga föremål.

Ofta ställda frågor

Här är våra leveranstider (i genomsnitt):

Vi behandlar beställningen inom 24 timmar, och beroende på tillgänglighet skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket kommer vanligtvis fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala tiden är 15 arbetsdagar.

Du kommer att få notifieringsmejl som låter dig veta var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med sinnesro.

Hela produktionscykeln för våra ryggsäckar övervakas kontinuerligt av vår professionella partnerverkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress, vänligen kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen sker till en annan plats än den önskade eller förhindra den. Vi kommer inte att hållas ansvariga i dessa fall.

Statusen ”Fullbordat” innebär att ditt paket redan har gått igenom alla interna förfaranden och att det redan finns hos transportören. Det betyder att ditt paket är på väg att levereras till dig så snart som möjligt!

Ibland tar det några dagar innan spårningen uppdateras, men oroa dig inte. Ditt paket är i transit för leverans så snart som möjligt!

Tyvärr fungerar vår kundtjänst för närvarande endast via e-post.

Om paketet nekas, om transportören inte kan returnera paketet eller om du inte kan bevisa att paketet har returnerats: en avgift kommer att dras av från din återbetalning.

Vi levererar huvudsakligen från Kina.

Vår leveranstid är vanligtvis 8 arbetsdagar, men högst 15 arbetsdagar. Om du inte får ditt paket inom den angivna tiden, vänligen kontakta oss så att vi vid behov kan skicka ett nytt paket utan extra kostnad eller erbjuda dig alternativ till kompensation för förseningen. Ditt paket anses ha levererats om ingen kontakt tas med oss inom 45 dagar efter din beställning. Återbetalningar kommer inte längre att vara möjliga i detta tillstånd.

Ytterligare information

Färg

, , , , , , , ,

Type d'article

Sac à dos cuir femme

Type de fermeture

Eclair

Material

,

Kapacitet

< 20 liter