-10% rabatt SPG10 kod fram till 26/06/2024

Stor ryggsäck för Pokéball

568.0 kr

Är ditt barn ett fan av Pokémon-universumet? Då kommer de att älska den här stora Pokéball-ryggsäcken. En stor skolväska som är idealisk för att gå till skolan. Den här väskan har ett datorfack på insidan och tre framfickor för optimal förvaring av deras skolprylar. Den här väskan är perfekt för att gå till skolan eller för att gå runt.

I lager

Våra garantier :

  • Leverans med spårning i Sverige.
  • Kundtjänst tillgänglig 7/7
  • 14 dagars tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

 

 

 

Storlek på ryggsäcken

>45x35x13cm

Pokéball-väskan

En ryggsäck för att fånga alla Pokémon eller för att få toppbetyg. Remmarna är tillverkade av ett andningsbart material och utformade för att avlasta ditt barns rygg. Ryggsäcken Large Pokéball Backpack är den perfekta följeslagaren för alla Pokémon-fans. Den här robusta och snygga ryggsäcken har en unik Pokéball-design, vilket gör den till ett måste-tillbehör för alla videospelsälskare. Den rymliga storleken gör det enkelt att bära böcker, bärbara datorer, spelkonsoler och mycket mer.
Pokémon GO Ryggsäck

Ett måste för alla Pokémon-fans

Den stora Pokéball-ryggsäcken är ett viktigt tillbehör för alla Pokémon-fans. Med sin originella design och ljusa färger är den perfekt för vardagliga äventyr. Den är tillverkad av slitstark polyester och har reflekterande detaljer för bättre synlighet på natten. Den här stora ryggsäcken har tillräckligt med utrymme för att bära allt du behöver.

Ofta ställda frågor

Här är våra leveranstider (i genomsnitt):

Vi behandlar beställningen inom 24 timmar, och beroende på tillgänglighet skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket kommer vanligtvis fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala tiden är 15 arbetsdagar.

Du kommer att få notifieringsmejl som låter dig veta var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med sinnesro.

Hela produktionscykeln för våra ryggsäckar övervakas kontinuerligt av vår professionella partnerverkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress, vänligen kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen sker till en annan plats än den önskade eller förhindra den. Vi kommer inte att hållas ansvariga i dessa fall.

Statusen ”Fullbordat” innebär att ditt paket redan har gått igenom alla interna förfaranden och att det redan finns hos transportören. Det betyder att ditt paket är på väg att levereras till dig så snart som möjligt!

Ibland tar det några dagar innan spårningen uppdateras, men oroa dig inte. Ditt paket är i transit för leverans så snart som möjligt!

Tyvärr fungerar vår kundtjänst för närvarande endast via e-post.

Om paketet nekas, om transportören inte kan returnera paketet eller om du inte kan bevisa att paketet har returnerats: en avgift kommer att dras av från din återbetalning.

Vi levererar huvudsakligen från Kina.

Vår leveranstid är vanligtvis 8 arbetsdagar, men högst 15 arbetsdagar. Om du inte får ditt paket inom den angivna tiden, vänligen kontakta oss så att vi vid behov kan skicka ett nytt paket utan extra kostnad eller erbjuda dig alternativ till kompensation för förseningen. Ditt paket anses ha levererats om ingen kontakt tas med oss inom 45 dagar efter din beställning. Återbetalningar kommer inte längre att vara möjliga i detta tillstånd.

Ytterligare information

Färg

,

Kapacitet

< 20 liter

Compatibilité

Ordinateur portable ou Notebook ≤ 15 pouces

Matériau

Nylon/Polyester