-10% rabatt SPG10 kod fram till 26/06/2024

Spiderman denim ryggsäck

420.0 kr

En Spiderman-ryggsäck i nylon med denim-effekt. Den perfekta väskan för ditt barn som är ett fan av spindelhjälten, för att gå till skolan eller leka utomhus med sina vänner. En liten Spiderman myntväska är fäst på väskans framsida.

Den justerbara axelremmen gör den bekväm att bära och den förstärkta botten garanterar en lång livslängd.

Den här ryggsäcken är tillverkad av slitstark polyester och är lätt och lätt att rengöra. Oavsett om det är för skolan eller på fritiden är den här Spiderman denimryggsäcken den perfekta följeslagaren för vardagliga äventyr.

Våra garantier :

  • Leverans med spårning i Sverige.
  • Kundtjänst tillgänglig 7/7
  • 14 dagars tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

 

 

 

Storlek på ryggsäcken

>30x22x8cm

Spiderman-väskan

Ryggsäckens baksida och axelremmarna är tillverkade av ett material som andas och som är utformat för att lindra trycket på barnets rygg. En väska som kommer att bli en sensation, med hans favorit superhjälte. Den här Spiderman-ryggsäcken i denim är perfekt för vardagliga äventyr. Dess denimblå färg och Spiderman-mönster är mycket trendiga och gör den idealisk för barn som älskar superhjältar. Den har en framficka med dragkedja, ett rymligt huvudfack och en innerficka för mindre saker.
Ryggsäck Ryggsäck för skolan
Skolryggsäck Ryggsäck Ryggsäck

Perfekt för fans av Spiderman

Den här Spiderman-ryggsäcken i denim är perfekt för Spiderman-fans. Den är tillverkad av bomull och polyester och är stark och hållbar, men ändå mjuk och behaglig att känna på. Den har ett tryckt Spiderman-emblem och jeansränder på framsidan, vilket ger den en cool och trendig look. Ryggsäcken har justerbara och vadderade axelremmar för extra komfort och stöd. Robusta dragkedjor och metallspännen garanterar optimal säkerhet. Det rymliga huvudfacket har gott om plats för böcker, bärbar dator och andra viktiga saker.

Ofta ställda frågor

Här är våra leveranstider (i genomsnitt):

Vi behandlar beställningen inom 24 timmar, och beroende på tillgänglighet skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket kommer vanligtvis fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala tiden är 15 arbetsdagar.

Du kommer att få notifieringsmejl som låter dig veta var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med sinnesro.

Hela produktionscykeln för våra ryggsäckar övervakas kontinuerligt av vår professionella partnerverkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress, vänligen kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen sker till en annan plats än den önskade eller förhindra den. Vi kommer inte att hållas ansvariga i dessa fall.

Statusen ”Fullbordat” innebär att ditt paket redan har gått igenom alla interna förfaranden och att det redan finns hos transportören. Det betyder att ditt paket är på väg att levereras till dig så snart som möjligt!

Ibland tar det några dagar innan spårningen uppdateras, men oroa dig inte. Ditt paket är i transit för leverans så snart som möjligt!

Tyvärr fungerar vår kundtjänst för närvarande endast via e-post.

Om paketet nekas, om transportören inte kan returnera paketet eller om du inte kan bevisa att paketet har returnerats: en avgift kommer att dras av från din återbetalning.

Vi levererar huvudsakligen från Kina.

Vår leveranstid är vanligtvis 8 arbetsdagar, men högst 15 arbetsdagar. Om du inte får ditt paket inom den angivna tiden, vänligen kontakta oss så att vi vid behov kan skicka ett nytt paket utan extra kostnad eller erbjuda dig alternativ till kompensation för förseningen. Ditt paket anses ha levererats om ingen kontakt tas med oss inom 45 dagar efter din beställning. Återbetalningar kommer inte längre att vara möjliga i detta tillstånd.

Ytterligare information

Matériau

Nylon

Type de Fermeture

Femerture éclaire