-10% rabatt SPG10 kod fram till 26/06/2024

Pokémon Go Ryggsäck för barn

568.0 kr

Älskar ditt barn att spela Pokémon Go? Han kommer att älska att gå runt med den här Pokémon Go-ryggsäcken för barn. Den här väskan har flera olika mönster och en stor kapacitet med ett tryck av deras favorit-Pokémon-arter för att bära allt de behöver i vardagen.

Våra garantier :

  • Leverans med spårning i Sverige.
  • Kundtjänst tillgänglig 7/7
  • 14 dagars tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

 

 

 

Storlek på ryggsäcken

>40x30x17cm

Pokémonjägarens väska!

Den här Pokémon-ryggsäckens huvudfack är bekvämt och rymligt och rymmer allt som behövs för ditt barns dagliga äventyr. Den har också en bakficka så att du kan bära allt utan att vara i vägen. Pokémon Go Ryggsäck för barn är den perfekta väskan för små Pokémon Go-fans. Den har en söt och snygg design som ungdomar kommer att älska. Den har den perfekta storleken för barn, och den är perfekt för att bära med sig skolgrejer eller andra dagliga nödvändigheter.
Ryggsäck Ryggsäck för skolan
11743-9cda9d.jpeg

Elegant och färgglad design

Pokémon Go Ryggsäck för barn är den perfekta väskan för små Pokémon Go-fans. Den har en snygg och färgglad design som kommer att glädja alla barn. Huvudfickan är tillräckligt stor för att rymma böcker, leksaker och kläder och har en dragkedja för extra säkerhet. Axelremmarna är justerbara och vadderade för komfort, och väskans botten är förstärkt för styrka.

Ofta ställda frågor

Här är våra leveranstider (i genomsnitt):

Vi behandlar beställningen inom 24 timmar, och beroende på tillgänglighet skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket kommer vanligtvis fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala tiden är 15 arbetsdagar.

Du kommer att få notifieringsmejl som låter dig veta var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med sinnesro.

Hela produktionscykeln för våra ryggsäckar övervakas kontinuerligt av vår professionella partnerverkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress, vänligen kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen sker till en annan plats än den önskade eller förhindra den. Vi kommer inte att hållas ansvariga i dessa fall.

Statusen ”Fullbordat” innebär att ditt paket redan har gått igenom alla interna förfaranden och att det redan finns hos transportören. Det betyder att ditt paket är på väg att levereras till dig så snart som möjligt!

Ibland tar det några dagar innan spårningen uppdateras, men oroa dig inte. Ditt paket är i transit för leverans så snart som möjligt!

Tyvärr fungerar vår kundtjänst för närvarande endast via e-post.

Om paketet nekas, om transportören inte kan returnera paketet eller om du inte kan bevisa att paketet har returnerats: en avgift kommer att dras av från din återbetalning.

Vi levererar huvudsakligen från Kina.

Vår leveranstid är vanligtvis 8 arbetsdagar, men högst 15 arbetsdagar. Om du inte får ditt paket inom den angivna tiden, vänligen kontakta oss så att vi vid behov kan skicka ett nytt paket utan extra kostnad eller erbjuda dig alternativ till kompensation för förseningen. Ditt paket anses ha levererats om ingen kontakt tas med oss inom 45 dagar efter din beställning. Återbetalningar kommer inte längre att vara möjliga i detta tillstånd.

Ytterligare information

Färg

, , ,

Kapacitet

20-35 liter

Matériau

PVC