Korg

Svensk kundservice

–10% NU MED KODEN RDM10

 

kontakta@min-ryggsack.se

Hur Man Viker Kläder I En Ryggsäck

Hur viker du dina kläder i en ryggsäck ?

Om du börjar en resa med en ryggsäck full av skrynkliga kläder kan det kännas som om du ständigt sitter fast i baksätet på planet. Uppgradera din resestil med de här experttipsen för en välgjord, skrynkelfri ryggsäck.

Teknik för lagerindelning

Lagningstekniken görs vanligtvis med rektangulära ryggsäckar eller resväskor. På så sätt kan du dra nytta av väskans fack för att enkelt komma åt dina kläder. Den här tekniken är den mest klassiska på den här listan. I det här fallet viker du dina kläder och lägger dem helt enkelt ovanpå varandra för att skapa ett lager.

Detta kan minska veck och rynkor. Den enda nackdelen med den här tekniken är att det finns ofyllda utrymmen som du inte längre kan använda.

Rullningsteknik

Rullningstekniken är det bästa sättet att slå in kläder. Det är den metod som många resenärer föredrar eftersom den inte barasparar utrymme utan också minskar veck.

Den är mycket effektiv när det gäller att fylla ut hörn när man använder oregelbundet formade väskor. Den används till och med av den amerikanska militären. Den uniformerade kåren använder denna metod för att effektivt utnyttja utrymmet i sina ryggsäckar och samtidigt lätta på lasten.

Här finns dock några tips om hur man rullar. Vi rekommenderar starkt att du börjar med dina jeans eller andra större föremål så att du kan packa in dem i väskan först. När det gäller dina jeans viker du dem på mitten på längden och börjar sedan rulla dem på längden från manschetter eller botten.

Att rulla fungerar mycket bra för T-shirts. Hitta en plan yta där du kan lägga skjortan med ansiktet nedåt. Vik ärmarna över huvuddelen av tröjan. Vik sedan skjortan på mitten på längden och börja rulla ihop den.

För långärmade skjortor lägger du skjortan med ansiktet nedåt och viker ärmarna på samma sätt som du gjorde med din T-shirt, men den här gången viker du in manschetterna tills de nästan nuddar skjortans fåll.

Vinterjackor är de svåraste att slå in, som tur är gör rullar det lättare. Lägg jackan på ett plant underlag och stäng alla dragkedjor. Vik varje ärm över kroppen och vik jackan på mitten vertikalt. Börja rulla från kanten av kragen och pressa ut så mycket luft som möjligt. Använd ett stort gummiband eller ett snöre för att fästa rullen.

Se till att du slätar ut föremålen innan du börjar rulla ihop dem, det är det enda sättet som denna metod fungerar. Häng också upp kläderna omedelbart efter att du anlänt till din destination för att se till att de inte blir skrynkliga.

Technique Du Paquetage

Teknik för buntning

Buntning är den mest effektiva tekniken för att spara utrymme. Om du gör det rätt kan du spara upp till 20 % i volym jämfört med vanlig vikning.

Det är lika utrymmesbesparande som rullmetoden och tar mindre tid än att rulla varje plagg ett och ett.

Som namnet antyder innebär den här tekniken att du försiktigt lindar dina kläder runt ett centralt föremål för att undvika vikning som bara skulle resultera i veck. Eftersom det kommer att finnas en spänning mellan tygerna på grund av inplastningsprocessen kommer risken för veck också att minska kraftigt.

Inslagning kan ge dina kläder en kvadratisk form, de passar perfekt i en fyrkantig ryggsäck. Oroa dig inte, den här tekniken diskriminerar inte andra väskor. Du kan enkelt stoppa in paketet i en ryggsäck eller sportväska. Observera dock att packning kräver seriös planering i förväg.

Kubikteknik

Det är inte alla som gillar den här vikningstekniken. För vissa tar den bara upp utrymme i ryggsäcken i stället för att minska det. För andra hjälper den dem dock att undvika veckning. Kläderna rör sig inte lika mycket eftersom de är inneslutna i nätlådor. För att dra nytta av den här tekniken behöver du en kub.

Den gör att du kan packa dina liknande kläder efteråt.

Vad som är ännu bättre är att det gör det lättare att packa och packa om. På så sätt förblir kläderna rena och veckorna minskar också.

Stapelteknik

Den här tekniken rekommenderas starkt om du använder reseryggsäckar som har en :

  • lång ;
  • djup ;
  • kvadrat.

För att stapla använder du mappar och kuber och sätter in dem vertikalt i väskans botten.

För att lyckas ska du tänka på en byrå, för det är så den här tekniken kommer att fungera. Kommoden kommer att vara din sportväska, som förmodligen är cirka 60 centimeter hög, medan dina kuber kommer att vara lådorna. Föreställ dig att du skjuter ut lådorna ur kommoden, vilket är hur du kommer att få ut kuberna ur väskan.

Du kan gruppera föremålen i varje kub, till exempel strumpor och underkläder i en kub, tröja och byxor i en annan och toalettartiklar i den tredje, eller så kan du gruppera dem efter outfit, till exempel en outfit i varje kub.

Technique Du Centrage

Centreringsteknik

Den här tekniken fungerar mycket bra på väskor som portföljväskor eller andra väskor som inte är rektangulära och har ett enda fack.

För att göra detta effektivt behöver du också en kub som du sätter in vertikalt i väskans botten. Se till att kubens långsida är parallell med väskans långsida och att den ligger i väskans mitt. Kuben kommer nu att fungera som ett fack.

Du kan använda båda sidorna av påsen där den går ner, du kan använda rull- eller kubteknik beroende på vad som passar dig bäst. Detta kommer att göra din väska med ett enda fack tillgänglig.

Vaddningsteknik

Detta är inte en rekommenderad teknik. Den kommer att göra din väska tyngre och hindra dig från att göra det du behöver göra.

Conseils Supplémentaires Pour Emballer Vos Vêtements

Ytterligare tips för att packa dina kläder

Du bör förbereda en packlista.

Istället för att ägna tid åt att fundera på vilka kläder du behöver ta med dig kan du göra en lista över de saker du tror att du kommer att behöva under resan. Listan kommer inte bara att se till att du inte glömmer något viktigt, utan också att du inte packar för mycket.

Kontrollera vädret

Kontrollera regelbundet vädret i din destinationsstad genom att kolla på väderprognos innan du åker. På så sätt undviker du att packa kläder som du kanske aldrig kommer att använda.

Innan du packar dina kläder bör du kontrollera vad Moder Natur har i beredskap för dig och planera vad du behöver för att vara bekväm med denna typ av väder.

Om du åker på semester och planerar att ta med dig minnen till dina nära och kära, fyll inte ryggsäckarna till brädden. Lämna lite utrymme i väskan för att fylla den med en souvenir, godis och andra prydnadssaker.

Sista tipset

Det bästa sättet att packa kläder är förmodligen att blanda alla dessa tekniker. Du kan till exempel använda buntningstekniken för dina större kläder som är mer benägna att skrynkla så att de förblir prydliga,rulla ihop andra kläder för att fylla ut luckorna och sedan lägga till packkuber för de saker som du vill hålla organiserade.

Om du har några frågor om vikningsmetoder kan du ställa dem i kommentarerna nedan. Vårt team är här för att svara på alla dina frågor.

15 % rabatt på hela butiken !

Anmäl dig till vår VIP-kundlista och ta del av våra exklusiva erbjudanden, kampanjer, privata försäljningar och få din välkomstgåva.